Szerintetek jogosan haragszom a sogoraimra, mert egyaltalan
nem keresnek bennünket miota megszületett a gyermekünk?
Figyelt kérdés
2 sogorom van, mindketten felnöttek. Gyerek meg nincs naluk, igy megertem h "mas vilag" vagyunk szamukra es nem feltetlenül akarnak minden hetvegen egy 1,5 eves gyerekkel programokat csinalni. Viszont az, hogy 1,5 ev alatt sosem kerestek, egy apro jatekot sem adtak meg es utoljara latogatoba akartunk menni sogoromhoz, aki megkerte a ferjemet h egyedül menjen, na ez elegge kiabranditott ismet! Hozzateszem mindket sogor 15 percre lakik tölünk es ahogy irtam az erdeklödes nulla. Utoljara talan a kicsi szülinapjan voltak itt, az egyik el sem jött. A ferjemre haragszom leginkabb, mert mikor beszelnek v összefutnak ugy tesz mintha minden a legnagyobb rendben lenne es nem tette szova soha. Nemsokara megint lesz szülinap, egyaltalan nincs kedvem partyt szervezni es meghivni öket! Szerintetek en fujom fel a dolgot?
Lehet nekik valamiért fáj, hogy nem lehet saját, azt, hogy a háttérben mi lehet, nem tudhatod.
2021. jan. 23. 08:26
12/57 anonim válasza:
Nem érdeklitek őket, dolgozd fel. Mit kell így dédelgetni a sérelmet. Az viszont tényleg fura, hogy a férjed egyedül menjen át: az nem jutott még eszedbe, hogy TÉGED nem bírnak?
2021. jan. 23. 08:29
13/57 anonim válasza:
12 Azt írta azóta nem keresik mióta megvan a gyerek.... így aztán eléggé egyértelmű hogy a gyerek miatt.
2021. jan. 23. 08:31
14/57 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdező miatt. Valamit elhallgat.
2021. jan. 23. 08:33
15/57 anonim válasza:
13!
A gyerek miatt a kérdező is megváltozhatott. Sok nő van, aki a szülés után már csak anya: a gyereke a világ közepe, rajta kívül nincs témája, minden gondolata körülötte forog. Nagyon idegesítő tud lenni
2021. jan. 23. 08:34
16/57 anonim válasza:
Lehet,hogy már a terhesség alatt játszotta a búráját. Meg kell kérdezni a sógorokat.
2021. jan. 23. 08:37
17/57 anonim válasza:
Ne, te nagyon nem érted meg, hogy nem kíváncsiak egy 1,5 éves gyerekre, mert írod is, hogy "akkor is erőt vehetnének magukon".
MIÉRT? Miért kéne jópofizniuk meg költeniük MÁS gyerekére?! Ezt sosem értettem, vegyen neki ajándékot az anyja-apja, ne az x. rokontól várják el, meg aztán puffogjanak.
Nyugodjál le, nem mindenkinek a világ közepe a gyerek (pláne a másé), én is a falra mászok az összestől, mert idegesítőek. ;)
2021. jan. 23. 08:43
18/57 anonim válasza:
Valószínűleg nem pozitív irányba változott a viselkedésed a gyerekszülés óta . Nekem már felnőttek a gyerekeim,de mindig az agyamra mennek a mai napig az olyan családtagok,akikkel semmi másról nem lehet beszélgetni,minthogy ödönke mennyit eszik meg milyet kakilt és mindenki vágódjon hanyatt mert a kedves anyuka gyermeket vállalt :D
Miért vigyenek játékokat ? Nincs a gyereknek ?? Én örültem ha nem hozták ide a 214563. zenélő baromságot a rokonok ..
2021. jan. 23. 08:45
19/57 anonim válasza:
Na akkor a gyerek oldaláról: nálunk a szüleim jobban voltak a testvéreikkel, de apu testvérei rám sose voltak kíváncsiak. Gyerekként azt hittem, nem szeretnek, mert míg anyu testvére jött, foglalkozott velem, apu tesói meg se ismertek volna, ha találkozunk. Nem könnyű ezt gyerekként megérteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!