Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Meghívtatok olyan rokonokat...

Meghívtatok olyan rokonokat az esküvőtökre, akikkel már évek óta nem beszéltetek?

Figyelt kérdés
De mondjuk annak idején gyerekként/kamaszként még nagyon jóban voltatok és ti voltatok az ő esküvőjükön. Csak az évek alatt megszakadt a kapcsolat.
2020. okt. 9. 09:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%
Nem, szerintem is képmutatás. Ha valaki nem aktív része az életemnek, annak oka van. Érdekes módon azokat nem sodorta el tőlem az "élet vihara" vagy a távolság, akikkel kölcsönösen fontosak voltunk egymásnak.
2020. okt. 9. 11:50
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

Mi nagy esküvőt szerettünk volna, úgyhogy azokat az, egyetmi barátainkat is meg hívtuk, akikkel esetleg 2-3 éve beszéltünk utoljára. Ilyen gimis meg általános iskolaiakat, akikkel 10 év nem beszéltünk, azokat nem.

Ha csak azokat hívjuk, akikkel az utóbbi egy évben beszéltünk, akkor a 75 helyett lettünk volna kB. 30-an, mi meg bulit szerettünk volna, nem a szüleim korú rokonokkal tea délutánt...

2020. okt. 9. 11:59
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hívnék olyan rokont, akinek a szertartás előtt kell bemutassam életem párját és gimis koromtól kéne elkezdjem mesélni, mi történt velem, mert azóta sem beszéltünk. Van a családi találkozó, aminek ez a témája, és van az esküvő, aminek a boldog pár házasságkötése a témája, nem az újra ismerkedés.

Ha hiányzik az adott rokon társasága, akkor hívd el inkább kávézni, de ne az esküvőn pótold az elmúlt aok évet.

2020. okt. 9. 11:59
 24/33 anonim ***** válasza:
85%

Nem hívnám meg biztosan.

Mi férjemmel leszögeztük, csak olyan rokonok, barátok voltak hivatalosak, akik az életünk, a mindennapjaink részei. Akikkel minimum 1x beszélünk havonta.

Így mi pl anyóst sem hívtuk meg. Az 5 év alatt (mióta együttvagyunk ferjemmel) 3x láttam összesen. Mondjuk őt nem zavarta, hogy nem volt meghívva, beállított, azt még jelenetet is rendezett (más okból).

2020. okt. 9. 12:01
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
#22 aki bulit szeretne az menjen fesztiválra vagy ibizara! Még sose hallottam senkitől h más eskuvoje volt élete partija. Jó egynek elmegy, de annyi pénzből jobb bulira is befizetnek. Csak hogy a kérdező ne alltassa magát ezzel :D
2020. okt. 9. 12:15
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem a násznépnek akartunk nagy bulit, mi akartunk bulizni a saját esküvőnkön, ami édes kettesben nem olyan, mint 70 emberrel, akivel amúgy jóban vagyunk, csak más irányba sodort minket az elmúlt 2-3 évben az élet. Én az alapján húztam meg a határt ki fér bele és ki nem, hogy mekkora esküvőt szeretnék és mennyire van keretem, nem az alapján kit hány éve láttam. Nem értem miért kell lepontozni ezt... Most én is lepontozhatnám azt aki 2 tanús esküvőt tartott, mert nekem nem tetszik, de nem teszem, mert mindenki úgy tartja, ahogy akarja. Amúgy most pont jó példa hogy esküvő helyett mentünk volna fesztiválra, mikor nincsenek...
2020. okt. 9. 12:31
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

En azért írtam azt a hozzászólást mert a másik irányból közelítettem meg a kérdést: hogy ha meghívnanak távoli ismerősként hát nem a buli miatt mennek.

De a te válaszod érthető és hasznos: hogy ha a kérdező sok korabelivel bulizna akkor hívja meg őket attól függetlenül hogy mióta nem beszéltek.👍

2020. okt. 9. 12:39
 28/33 anonim ***** válasza:
-24- mi miatt rendezett balhét? elmeséled a sztorit?
2020. okt. 9. 13:16
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

28!

Mikor meglett a dátum, férjem felhívta, hogy tudjon róla, hogy lesz, ne a facebookról, vagy ismerősöktől értesüljön. De ennyi. Tájékoztatta, nem meghívta.

Majd a nagy nap reggelén felhívta férjem, hogy 10re itt vannak nálunk, innen jönnek velünk aláírni. Köpni nyelni nem tudtunk kb de férjem nem mondott nekik nemet.

Akkor volt 8hónapos a fiunk, akit anyós addig 2x látott. Meg lett beszélve barátnőmmel, a szertartás alatt ő vigyaz rá, hisz heti szinten látják egymást, vele tuti ellessz.

Na a hivatalban már a szertartás elött ment a pofavágás, mert megis csak ő a nagymama. (Nemgáz, hogy anyukám is ott volt, akit legalább havonta lát). A szertartás alatt vegig ment a pofavágás. A terem legsarkában ült le, mindenkitől messze.

A szertartás után fényképezkedtünk, arra nem volt hajlandó odajönni, csak duzzogott. Majd a fényképezkedés után elkezdett hisztizni úgy mindenki elött, mert mi kineztük őt onnan, mert szegény. A mai napig nem tudjuk, ezt honnan vette, mindenki értetlenül állt.

Az volt a legfőbb probléma, nem ő volt a középpontban, így mecsinálta a showt, hogy rá figyeljen mindenki. Majd ezután fogta és kisétált a buszra. A kajára el se jött (mondjuk ezek után el is zavartam volna)

Másnap írt férjemnek egy levelet, mert én mekkora ribi vagyok, 8hónapos gyerek mellett hogy mehettem el műkörmöshöz és fodrászhoz az esküvő miatt. Meg így sem voltam olyan szép, mint a zsuzsika a saját esküvőjén, és anyának sem leszek olyan jó. (Zsuzsika férjem exe. 3évig voltak együtt. Mikor összejöttem férjemmel már 2 éve különváltak útjaik. Szakitáskor meglopta férjem, nem kevéssel, amiből a szeretőjével 2hónap mulva össze is házasodtak, akkor már 2hós terhesen...)

2020. okt. 9. 13:46
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
-24- nagyon durva!! köszi, hogy megosztottad!
2020. okt. 9. 13:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!