Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Meghívtatok olyan rokonokat...

Meghívtatok olyan rokonokat az esküvőtökre, akikkel már évek óta nem beszéltetek?

Figyelt kérdés
De mondjuk annak idején gyerekként/kamaszként még nagyon jóban voltatok és ti voltatok az ő esküvőjükön. Csak az évek alatt megszakadt a kapcsolat.
2020. okt. 9. 09:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
53%
persze! itt a nagy alkalom az összeröffenésre ,egymásra találásra..
2020. okt. 9. 09:14
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
Igen, párat, szülői nyomásra. Volt olyan, ahol anyuka nem volt odahaza, mikor átadtuk a meghívót, és az esküvő felénél megkérdeztem a férjemet, hogy mégis, ki az a vadidegen bige, aki ott táncol? Azóta sem láttam többet. Ma már nem hívnám meg az ilyen rokonokat, de hát fiatalság, bolondság :D
2020. okt. 9. 09:16
 3/33 anonim ***** válasza:
31%
igen,mert ilyenko rki lehet békülni
2020. okt. 9. 09:17
 4/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem.

Ha megszakadt a kapcsolat, minek?

Értem én, hogy anno voltatok az esküvőn, de az nem kötelez senkit semmire, én nagyon rühellem ezt az "úgy illik" hozzáállást.

Nyilván azért voltatok akkor, mert még megvolt a közeli jóviszony, tartottátok a kacsolatot is. Évek múlva, csak azért visszahívni valakit, akit ezer éve nem láttam, mert szegről végről rokon és illik, hát nem tudom, én biztosan nem tennémn.

Mindenki azt hív az esküvőjére, akit szeretne, ha úgy gondolod ez egy jó alkalom, hogy újra közelebb kerüljetek hozzájuk, hát hajrá. Ehhez a részéhez nem tudok mit hozzászólni, mert nekem úgy alakult mindig, hogy aki fontos, azzal nem szakadt meg a kapcsolat, akivel pedig megszakadt, nyilván nem volt elég fontos. Nem vagyunk egyformák, én nem vagyok összejárós kvázi vadidegenekkel, csak azért mert rokon, Neked kell tudni mennyire számítanak, mennyire fontosak.

Csak és kizárólag illemből, én biztosan nem hívnám meg őket.

2020. okt. 9. 09:18
 5/33 anonim ***** válasza:
87%
Ha van rá anyagi keret, nem utáljátok őket és beleférnek a terem kapacitásába, akkor igen.
2020. okt. 9. 09:25
 6/33 anonim ***** válasza:
50%

NEm, eleve nem hívnék meg olyan valakit, akivel nincs rendszeres és közeli kapcsolatom.

Másrészt a lakodalmazást teljesen értelmetlen dolgonak, fölösleges pénzkidobásnak tartom.

Nekünk két tanús esküvönk volt, tökéletesen megfelelt így is.

2020. okt. 9. 09:34
 7/33 anonim ***** válasza:
97%

Ha kis esküvő és csak közeli rokonok, barátok vannak ott, akkor nem.

Ha nagy, és egyébként is egy csomó távolabbi rokon meg lesz hívva, akkor igen. Végül is nem összevesztetek, csak elmaradtatok egymástól.

2020. okt. 9. 09:38
 8/33 anonim ***** válasza:
66%

Nem

Alapban kettanus eskuvo a celom egy vacsoraval a szuokkel

2020. okt. 9. 09:39
 9/33 anonim ***** válasza:
5%
Meg igen hoznak pár forintot.
2020. okt. 9. 09:41
 10/33 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem hívtunk, kis esküvőnk volt, és csak egy adott rokonsági foknál húztuk meg a vendéglistát. Velük meg amúgy is tartjuk a kapcsolatot. Ha nagy esküvőről lett volna szó, akkor elgondolkodtunk volna rajta, de nekünk a kicsi szimpatikusabb volt.
2020. okt. 9. 09:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!