Meghívtatok olyan rokonokat az esküvőtökre, akikkel már évek óta nem beszéltetek?
Igen miért ne.
Kivéve ha azért szakadt meg a kapcsolat mert nem bírjátok elviselni egymást.
Így viszont biztosan nem hívnám meg őket. hiszen Te magad írod, hogy próbáltad felvenni velük újra és újra a kapcsolatott, próbálkoztál
és ők voltak azok, akik ezekre egy idő után sorra nem reagáltak.
Akkor minek? Értem én, hogy jóban voltatok, de ha egy számomra kedves távolabbra sodródott rokon felveszi velem a kapcsolatot, akkor arra reagálok, ha nem teszem, akkor nem elég fontosak. Ha számítotttál volna nekik, akkor is igenis fordítottak volna időt és energiát arra, hogy ők is belefecöljenek némi melót a kapcsolat felfrissítésébe, szinten tartásába.
ahogy írod ezt egyoldalúan több ízben is te tetted meg és még így is mellőztek, nem reagáltak egy idő után. Itt az ideje belátni, hogy ami nem megy, azt nem kell és nem is szabd erőltetni.
Bármilyen jó is volt egykor a viszony.
Én nem hívtam meg őket, de ennek az is az oka, hogy mi eleve visszafogottabb emberek vagyunk a férjemmel. Mindkettőnk oldalán voltak olyan rokonok, akiknek - bár mi annak idején ott voltunk az esküvőjén/lakodalmán (többnyire még a szüleink kötelékében), de mi nem hívtuk meg őket a mienkre. Szerintem ezzel nincs semmi gond, mi eleve kis, meghitt esküvőt tartottunk, mindössze voltunk tizenheten (szülők, testvérek, nagymamák, mindkét részről egy nagynéni/nagybácsi, és mindkettőnk részéről 1-1 jó barát.
De ki hogy érzi: Ha bulizósak vagytok, és anyagilag belefér, és Nektek nem nyűg, akkor meghívhatod őket.
"nagyon szerettem őket régen, próbáltam azóta keresni őket, de mindig abbamaradt a dolog" - írod Kérdező. Ennek fényében: mindenképp hívd meg őket!! A sok teendő, az élet vihara elsodort titeket, de a szeretet nem múlik el. Sok boldogságot kívánok Nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!