Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem nagyon jövök ki a családom...

Nem nagyon jövök ki a családommal javítani nem tudok rajta,elköltözni nincs pénzem munkámat most veszítettem el. Mit tehetnék ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

2020. okt. 6. 07:53
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Igen, azzal is.
2020. okt. 6. 14:31
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseknek fogalma sincs arról hogy milyen körülmények között nőnek fel egyes gyerekek. Nem mindenki nő fel saját szobában és nyugalomban. Kérdező én teljesen megértelek, de a munkakeresésen kívül tényleg csak azt tudod tenni hogy átvészeled az otthon töltött időt. Az hiszem mindent leírtak előttem. A házimunkát nem nagy dolog megcsinálni, ami azon kívül marad idő az töltsd el valamivel. Jó ötlet hogy reggel elmész otthonról és estefelé hazamész bár rossz időben ez kevésbé megvalósítható. Ha könyvtár nyitva van akkor oda is beülhetsz. A laptopra jelszó. Ideiglenesen takarítást is vállalhatsz vagy gyárimunkát. Ha találsz jobbat akkor még mindig válhatsz.
2020. okt. 6. 20:34
 43/45 anonim ***** válasza:
* válthatsz
2020. okt. 6. 20:35
 44/45 anonim ***** válasza:
Kecskeméten kerestek logisztikusokat, nem tudom, hogy élnek-e még a hirdetések.
2020. okt. 7. 15:16
 45/45 anonim ***** válasza:
Egyelőre vállalj el bármit ne csak a logisztikát. Keress olyat ami munkásszállós ezer meg egy van, ott összespórolsz majd albira aztán keresgetsz logisztikus melót
2020. okt. 7. 20:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!