Nem nagyon jövök ki a családommal javítani nem tudok rajta,elköltözni nincs pénzem munkámat most veszítettem el. Mit tehetnék ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 07:53
11/45 A kérdező kommentje:
Most is csak magában orditozik h mennyit szenvedett meg milyen szar a családja
2020. okt. 6. 08:37
12/45 anonim válasza:
Ha lány vagy és tudsz fõzni, takarítani szívesen befogadlak.
13/45 anonim válasza:
Kamu...kamu...Kamu
Unatkozol mi..?
Szedj hangyát..
14/45 A kérdező kommentje:
Nem kamu
honnan veszed?
2020. okt. 6. 09:00
15/45 anonim válasza:
Hát 13-as itt aki unatkozik az bizony te vagy, de ne hangyát szedj, inkább xanaxot 1-2 dobozzal naponta.
16/45 anonim válasza:
9-es: nekem se volt sose gyerekszobám. Egy 2 és fél szobás panelben nőttem fel 5 testvéremmel, és csodás gyermekkorom pár dolgot leszámítva
17/45 anonim válasza:
Vagy kamuzol kérdező, vagy pedig akaratos, alkalmazkodni nem tudó, de inkább nem is akaró valaki.
Felteszed kérdésed, ahol az egész család hibás rajtad kívül, ám az olyan válaszoknak, amik a megoldást kínálják - ellentmondasz.
.
Hiába veszekszel családtagjaiddal?
Netán emberi hangon próbálj közeledni hozzájuk - és veszekedés nélkül megbeszélni a dolgaitokat.
.
Ha fiú vagy, jó férj lesz belőled.
Te leszel az, aki panaszkodik ivócimboráinak: "Hiába verem el az asszont naponzat kétszer-háromszor, mégsem mondja, hogy jobban szeret!"
18/45 A kérdező kommentje:
Kedves 19
Nem mondtam ellen senkinek azt tettem mindig is amit akartak
2020. okt. 6. 10:28
19/45 A kérdező kommentje:
Nem kell anyámnak egy rossz szó se ha ugy kell fel már ordit
2020. okt. 6. 10:29
20/45 anonim válasza:
Esetleg ameddig találsz munkát, egy barátnál nem tudod meghúzni magad? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!