Nem nagyon jövök ki a családommal javítani nem tudok rajta,elköltözni nincs pénzem munkámat most veszítettem el. Mit tehetnék ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 07:53
1/45 anonim válasza:
Javíts a kapcsolatodon a családoddal és keress munkát amubõl lesz pénzed és a költözés is meg van oldva.
2/45 A kérdező kommentje:
nem tudok ráadásul még ha veszekszek is fel veszik hangrözitövel és röhögnek rajtam
2020. okt. 6. 08:00
4/45 A kérdező kommentje:
anyám direkt generálja a veszekedést ,
2020. okt. 6. 08:01
5/45 anonim válasza:
BEvonulsz a szobádba, becsukod az ajtót.
Direkt generálni meg csak úgy lehet veszekedést, ha a másik fél belemegy a játékba! Egyedül ugyanis senki nem tud veszekedni!
7/45 A kérdező kommentje:
nincs szobám
dehogynem magában is tud ordíbálni
2020. okt. 6. 08:13
8/45 anonim válasza:
Maradj csendben, ne reagálj rá. Ennyit tudsz tenni. Aztán amint lehet, lépj le.
9/45 anonim válasza:
De most ez komoly kérdés volt..? Nem tudsz elmenni, nincs pénzed, és azt kérdezed mit lehetne tenni..? Izé semmit. Meg mondjuk milyen hely az ahol nincs szobád?? Gyerekszobád se volt vagy mi. Hány éves vagy..?
10/45 A kérdező kommentje:
Hát van akinek nincs,amióta megszülettem le néznek és cs orditanak velem
2020. okt. 6. 08:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!