Felnőttként mennyire segítenek/támogatnak a keresztszüleid?
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 17:11
12/36 anonim válasza:
Kb. 13 évesen lelocsolták a fejem, ott voltak, utána párszor találkoztunk, és ennyi. Több locsolkodás nem volt.
13/36 anonim válasza:
Nekem rokonok. Soha, semmiben nem nyilvánult meg, hogy a keresztszüleim IS - anyagilag nem is vártam volna el, de lelkileg sem, időráfordításban sem, semmiben, gyerekkoromban sem.
14/36 anonim válasza:
Nekem szerencsére nagyon jó kapcsolatom van a keresztszüleimmel, főleg keresztanyámmal. Ő és az én édesanyám középiskolában, a kollégiumban ismerték meg egymást, és azóta is igaz barátok. Olyanok, akik meg tudnak beszélni egymással mindent, még akkor is, ha a másik nem azt szeretné hallani, mert nem lesz sértődés belőle. 10 percre laktunk egymástól több mint 20 évig, régebben minden héten láttuk egymást, most kicsit ritkábban, de ennek ellenére jól tartjuk a kapcsolatot. A kereszttestvéreim velem és öcsémmel egyidősek, ami szintén sokat segített.
15/36 anonim válasza:
Nekem is rokonok, ennek ellenére évek óta nem beszéltünk, igazából annyi volt a kapcsolat, hogy a keresztelő után néhányszor találkoztunk
16/36 anonim válasza:
Keresztanyám amikor bajban voltam mindenben segített amire képes volt, és nem vallotta kárát az ő fia.
17/36 anonim válasza:
#16 + Kereszapám kiadó lakásában ingyen lakhattam.
18/36 anonim válasza:
Nem támogatnak, de nem is várnám el. (ritkán beszélünk)
19/36 anonim válasza:
Elméletben a szülők halála után, a keresztszülők lépnek a helyükbe.
20/36 anonim válasza:
Ünnepi alkalmakkor eltudunk beszélgetni valamennyire, letudjak a "kötelező" ajándékot, és ennyi. Kb. 8 éves koromig nagyon sokat voltam náluk, de utána eltávolodtunk. Nagyon sajnálom egyébként. Úgy gondolom hogy gyerekkoromban nekik kellett volna keresni, de lexartak. Ma meg már ugye nem is egyhelyen élünk, nem akarok sehova bezavarni, kellemetlenkedni. Én viszont most leszek keresztszülő valszeg, próbálom nem elcseszni így. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!