Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Felnőttként mennyire segítenek...

Felnőttként mennyire segítenek/támogatnak a keresztszüleid?

Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 17:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
97%
Papíron vannak... valahol...
2020. aug. 21. 17:15
 2/36 anonim ***** válasza:
85%
Semennyire. Mondjuk e bánok keresztapámat gyerekként se láttam sokat, megpattant csajozni külföldre. Keresztanyám eléggé kétszínű darab, kisebb koromban vett csomó mindent amíg azt mondtam neki (titokban?) hogy igen jól gondolja ő jobb hozzám mint a saját anyukám. Legutolsó interakciónk az volt amikor meghívtam diplomaosztóra: aznap nem volt kedve jönni, de két nap múlva egy “puszi erejéig” beugrott odaadni a diplomára szánt ajándékomat, 1000 forintot, azt is két 500-asban.:) Valahogy nem keressük egymás társaságát
2020. aug. 21. 17:17
 3/36 anonim válasza:
92%
sehogy
2020. aug. 21. 17:18
 4/36 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a nagynéném a keresztanyám, a nagybátyám meg a keresztapám, pont annyira nem érdeklem őket, ahogy ők se engem. Szóval semennyire.
2020. aug. 21. 17:20
 5/36 anonim ***** válasza:
79%
Maximálisan. Ha kellene szó nélkül segíteni anyagilag ( nem szoktam elfogadni, de a felajánlás jól esik), érzelmileg is mindig számíthatok rá + ha bármilyen segítség kell akkor is. Nálunk természetesen ez a kölcsönösen működik.
2020. aug. 21. 17:21
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Sem a szüleim, sem a keresztszüleim nem segítenek anyagilag, de nem is várom el. Több, mint 300 kilométerre lakunk egymástól.
2020. aug. 21. 17:25
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
20 éve nem láttam a keresztanyámat. Keresztapám sosem volt.
2020. aug. 21. 17:26
 8/36 anonim ***** válasza:
90%

Keresztanyukám közelebb lakik az egyetemhez, mint szüleim, így sokszor nála alszom, ellát ételellel, kijön az állomásra értem...

Keresztapám külföldön él, bármikor szívesen lát.

Mindkettőjükhöz bármikor fordulhatok, ha valami gondom, bajom van, meghallgatnak, tanácsot adnak. Plusz anyagi támogatásra nincs szükségem tőlük.

2020. aug. 21. 17:27
 9/36 anonim ***** válasza:
91%
Gyerekként sem segítettek egyáltalán, úgy kb. 6 éves korom óta nem is láttam őket szerintem.
2020. aug. 21. 17:29
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

A keresztszuloseg nem az anyagiakrol kellene, hogy szoljon...

Ezert sem valalom. Mindenki csak a markat tartana...penz, ajandek...

De ha pl. azt mondanam, hogy gyere velem a vasarnapi misere, akkor mit mondana az illeto? Jaj nem erek ra...

Ha viszont penzrol van szo, mindenki raer...

2020. aug. 21. 17:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!