A rokonaim mindig azzal foglalkoznak hogy mit írok ki a facebookra,és nem azzal hogy egy levelet osztottam meg amit egy Titanilla nevű lánytól kaptam,szerintetek miért?
Ahogy a #70-es írja, a rokonik joggal aggódhatnak, mert a kérdezőt a titanilla simán beperelheti levéltitok sértés miatt.
Ráadásul ha gondnokság alatt áll, akkor jogilag a gondnok is fekelősségre vonható.
Egy nem perelhet be mert ő Kis Beaként írta le a nevét és nem úgyhogy Titanilla vagyok.A levél arról szól hogy kedve ide a nevem írta le.
Én a tanárnőd barátnője vagyok.Újságban talátam.Idősgondozásra,házvezetésre hölgyeket keresünk igény szerint.Empátia TEl:06 20 465 8458,336-1094,0670 380 5620 ez a kettő telefonszám egy kis újságcetliből van az első nem tudom kinek a száma.
De nekem akkor csak egy angol tanárnőm volt mert már régen nem jártam iskolába és a gyermekfelügyeletet
kihagytam véletlenül de ez alá van húzva,mintha a lány tudná hogy nekem mi a szakmám.
Egy skizofrént engedtek kis gyermekgondozó szakot végezni,ezekhez érettségi alkalmassági kell.. Ebben dolgozom. Valami nem kerek,de hogy egy gyereket sem bíznának évek óta kezelt skizofrénre az fix.
70F
Ha ez a levél tartalma akkor ebből az következik, hogy segíteni akart neked. Lehet, hogy tudja, hogy beteg vagy, azt feltételezte, hogy nehéz munkát találnod. Nincs a levéllel semmi baj, azt pedig nem írta, hogy angoltanárról van szó.
De lehet, hogy a fénykép többet fog mondani.
/ 01:11-es #46-os válaszoló
Valós a hirdetés, rákerestem a számra: az EMPÁTIA GONDOSKODÓ SZOLGÁLAThoz tartozik, oda keresnek/kerestek embert.
Az illető segíteni akart neked, biztos hallott a betegségedről.
/ 01:11-es #46-os válaszoló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!