A rokonaim mindig azzal foglalkoznak hogy mit írok ki a facebookra,és nem azzal hogy egy levelet osztottam meg amit egy Titanilla nevű lánytól kaptam,szerintetek miért?
"utolsónak üzenem veled nem stimmel valami és én nem paranojás örült vagyok hanem te vagy az amúgy igen járok pszihiáterhez."
Bibibí, te vagy a paranoiás nem én! 😜🤪 drága kérdezőm, sajnos el kell neked áruljam, hogy ha valaki hozzád szól vagy ír neked valamit, az nem zaklatás, bármilyen jó is lenne. De jó úton haladsz, járj továbbra is serényen a pszichiáterhez, mert még van min dolgozni.
Itt nagyobb gáz van, mint gondoltam :O
Remélem neked kedves kérdező nem szóltak, hogy véget ért a karantén...inkább ne gyere ki...
Nézd kérdező, ilyen a zaklatás. Az, hogy Mancika ír egy levelet, nem az.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Houston baj van a toronyban.
70F
"s küldött nekem egy levelet postán amivel felzaklatott."
Az, hogy te valamitől felzaklatódsz, az per definitionem NEM zaklatás tényállása.
:)))
:-DDD
Én biztos nem maradok karanténban, mert veled ellentétben normális vagyok, így van életem is :))
Neked viszont a pszichiátriai karantén kellene, ha egy munkaajánlattól így befosol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!