A rokonaim mindig azzal foglalkoznak hogy mit írok ki a facebookra,és nem azzal hogy egy levelet osztottam meg amit egy Titanilla nevű lánytól kaptam,szerintetek miért?
Visszatérő látogató vagyok itt, de ilyet még én se láttam. :D
"Titanillának nincsenek gyerekei mivel 30éves úgy mint én"
Anyám 36 évesen szült...
A többi hülyeségre most nem tudok reagálni, mert a röhögéstől mindjárt meghalok. :D
Amúgy én is kíváncsi lennék arra a levélre. Hátha pontosabb képet kapok a sztorival kapcsolatban.
Itt meg milyen káosz van!?
Na, jó. Tisztáznunk kéne pár dolgot. Minek bánják itt a legtöbben a kérdezőt, ha beteg?
Van köztetek orvos? A kérdező mondta hogy pszichológushoz jár, nem tudjuk mi miatt és mióta. Nem hinném hogy bárki közületek jártas volna a szellemi betegségekben. Ezt bízuk az igazi orvosokra.
De térjünk a lényegre:
Kedves kérdező,
kapott oldalt, honnan megtudja osztani azt a levelet. Amíg nem tudjuk el olvasni, addig nem is tudunk segíteni! Az se ártana, ha megtudnánk miért kell pszichológushoz járnod.
Lehet hogy csak be beszéled magadnak, hogy zaklat ez a hölgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!