A rokonaim mindig azzal foglalkoznak hogy mit írok ki a facebookra,és nem azzal hogy egy levelet osztottam meg amit egy Titanilla nevű lánytól kaptam,szerintetek miért?
Még mindig nem értem miért vagy így kiakadva, mert tulajdonképp egy állásajánlatot kaptál...
Ha érdekel a dolog, akkor felhívod a számot, ha nem, akkor meg megy a papírhulladék közé a levél. Nem kell ezt túlgondolni.
A rokonaid meg jól teszik, hogy figyelik a tevékenységed.
Nem arról van szó már ezer éve, hogy zaklatás történt-e. Hanem az, hogy a kérdező zaklatásként élte meg. Amiről utóbb kiderült, hogy a betegsége miatt lehetett.
Én azt javasolnám így, hogy a betegségedről tanulj minél többet, és lehetőleg vedd igénybe szakember segítségét is!
Jelenleg ez a kérdés, és a helyzeted is azt bizonyítja, hogy sajnos nagyon irreálisan látod a közeledben a történéseket. De nem lehet hibáztatni, mert sajnos ez ilyen betegség. Enyhíteni lehet, és akár képes lehetsz teljes életre. De ehhez kelleni fog a szkmai segítség, és az, hogy tudatos leszel a betegségeddel.
Javaslom a könyveket, cikkeket, egyetemi anyagokat. Érdemes megtudni mindent, mert csak úgy tudsz beilleszkedni a világba, ha megérted, mik azok a dolgok, amikben te különböző vagy, amit te másképp élsz meg, mint mi.
Titanillát pedig felejtsd el!
Nehéz ezt így mondani. Mert ehhez pont az kellene, hogy egy pszichológussal beszélsz erről (tehát egy szakemberrel), aki megérteti veled, hogy ő nem üldöz, hanem csak egy átlagos buta ember, aki nem képes együttérezni sérült embertársaival (valószínűleg a saját életvezetési problémái miatt).
Tehát jelenleg a legnagyobb veszélyt rád saját magad jelented. Nehéz mit mondanom, mert ehhez szakember kell. Ő az, aki ki lett képezve rád, és ő fog tudni rávezetni dolgokra.
Kitartást, és küzdj erősen! Képes vagy elérni, amit akarsz! Tudatosan!
A felírt gyógyszert rendesen szedd akkor nem lesznek ilyen kitöréseid.
70F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!