Szerintetek jogosan vagyunk kikadva?
"A “pletyka” dióhéjban annyi volt, hogy a nő a férje halála után összeismerkedett egy másik falubeli férfival. Összeházasodtak, majd pár év múlva a nő elhagyta, elvált tőle és elperelte a házát, ott lakik most, a saját házát a lányának adta. És nem a szomszéd mondta, hanem az említett férfi lánya meg egy barátunk aki oda valósi és az életemet rá merném bízni."
Ez egyértelmüen PLETYKA, ugyanis ha a ház a férfié, akkor azt soha nem kapja meg az özvegye, még 20 év házasság után sem, ugyanis az a férj magánvagyona.
Ha a nöé lett, akkor vagy a férj iratta rá, vagy a nö megvette. Ez meg kb annyira kifogásloható, mint hogy ti "bebiztosítottátok" magatoknak a papa vagyonát, söt a ti viselkedésetek egyértelmüen kategóriákkal negatívabb!
Attól, hogy a meghalt férj fia meg egy ismerös ilyen állít még egyértelmüen nem igaz, én nem bíznék ilyen emberre semmit, nemhogy az életemet.
Értem a kérdést, de most kb. úgy viselkedtek a papátokkal, mint egy tinivel.
Lehet, hogy nem kedvelitek az új asszonyt, de valószínűleg nektek sem esne jól, ha a családtagjaitok nem fogadnák el a párotokat, és kiutasítanák még a közös ebédről is. Azt pedig nem hiszem, hogy a mamátok helyébe akarná léptetni, mert valószínűleg a mamátok volt az igaz szerelme, aki az életének nagy részén végigkísérte. Ennek ellenére szüksége van még szeretetre, kapcsolatra. Én azt figyeltem meg, hogy az idősek úgy állnak a kapcsolatokhoz, mint a 17-20 éves korosztály: vágynak rá, és teljesen jogosan igénylik, hogy a család is elfogadja az aktuális partnert, de pl. házasodni még (már) nem akarnak.
22/N
Én örülnék ,ha az én papám találna magának valakit. Ne legyetek gyerekesek és gonoszak ..
Az embernek ebben az életkorban is szüksége van társra ,lehetnétek egy kicsit megértőbbek.
A papa új barátnője sosem lesz a mamád,nem is léphet a helyébe,és nem is ez a célja azt lefogadom. De attól még egy normális viszonyt ápolhattok ,mert úgy néz ki a történetből,hogy szeretik egymást ,úgyhogy szétmenni nem fognak,csak magatoktól marjátok el a nagyapádat -megjegyzem nagyon-nagyon gyerekes ,és önző okokból.
Ne legyetek ilyen gonoszak ,gondolj bele mi lenne ha te lennél ebben a helyzetben . Annyira rövid az élet , meg fogjátok bánni ha megharagszik rátok és nem mennek többet ebédelni ....
Én sem tűrném, hogy erőszakkal ismertessenek meg valakivel.
És ebben a szituban én sem lennék a nőre kiváncsi.
A válaszadók is megértőbbek lennének felétek, ha nem lett volna tiétek a ház.
Süt az irigység, a rosszindulat a válaszokból.
Ilyen szituban csak az itélkezik, aki nem tud józan lenni az irigyelt ház miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!