Jogosan akadt ki a nagymamám, amiért ők ma jönnek hozzánk, én meg elmegyek a barátnőmhöz?
Tudni kell, hogy nagymamám és az élettársa az ország másik végében él, 5 évente találkozunk körülbelül. Most voltak nálunk ősszel. A viszonyunk nem felhőtlen.
A barátnőmmel együtt lakunk lakótársakkal egy albérletben, egy szobát bérelünk. Ott nem lett volna túl otthonos a karácsony, így abban egyeztünk, hogy a szentestét ki-ki a szüleivel tölti, aztán ma ebéd után megyek hozzájuk, holnap pedig jövünk az én szüleimhez. Ezt már ősszel megbeszéltük, a családjainkkal is, mindenki így ütemezte a dolgokat, így készült étellel, stb.
Ma a semmiből idetelefonált a nagymamám, hogy pár perc és megérkeznek hozzánk...
Én gondoltam, hogy akkor üdvözlöm őket, váltunk pár szót, aztán indulok, ahogy terveztük.
Ők viszont teljesen kiakadtak, hogy otthagyom őket karácsonykor..de hát könyörgöm, ha előre szólnak, akkor persze probléma nélkül megszervezzük így, hogy legyen idő rájuk is, nem én tehetek róla, hogy nem szóltak!
Szerintetek igazuk van és bunkó vagyok? Vagy inkább nekik kellett volna időben mondani, hogy jönnek?
Időre megyek, a barátnőméknél úgy lesz program..
Kedves 9 es. Ha én lennék az apád és csak úgy felhívnálak, hogy most fordulok be a sarkon és megyek hozzád, te annak örülnél?.... Nem hinném.
Lehet épp egy 1 hete tervezett programra mennél a barátaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!