30 évesen, önálló élettel a nagymamám még mindig ellenőrizget és számon kér. Tényleg én vagyok a rossz unoka ha nem-et mondok? Többi lent
Nem vagy rossz unoka. Meg kell mondani a nagymamának, hogy önálló, felnőtt ember vagy és nem tartozol senkinek számadással arról, hogy mit teszel. Megkérni meglehet dolgokra, ha meg tudod oldani, megoldod, de megvan a magad élete és ezt tartsa tiszteletben.
Állj a sarkadra. Akkor majd előbb-utóbb rájön, hogy mi a helyzet.
de minek veszed fel neki a telefont?
ha nem beszélsz vele nem tud számonkérni
Komolyan,30 évesen ilyen tátott szájú vagy,hogy egy öregasszony sakkban tart?Ne haragudj,de ez akkora röhej,hogy ebből jó,ha Kőhalmi Zoltán tudna kabarét írni.
30 évesen nem dolgozol semmit se,hogy ne tudj félretenni és a banyától minél messzebb költözni?Vagy eszedbe se jutott továbbképezned magadat?
Én 21 évesen, mint a sakál, úgy üvöltöttem az apámmal és 1 hajszál híja volt, hogy állon küldjem, te pedig 30 évesen félsz a nagyi duzzijától?
Nem vagy rossz unoka, jó ember vagy, hogy törődsz az érzéseivel, de egyúttal mocskosul határozatlan és alamuszi. Nem akarlak bántani, de állj már a kib_szott sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!