Szerintetek jogosan vagyunk kikadva?
Nem.
És én a papa helyébe elküldtelek volna mindannyiótokat a p-ba. Kioktatjátok, megdirigáljátok neki, hogyan élje az életét , mint egy dedós, óvódásnak. És ha ráíratja, ráíratta volna az új asszonyra a vagyonát, akkor mi van, mi közötök van hozzá , ti dolgoztatok meg érte, ti fogjátok adni neki az utolsó pohár vizet, mert lehet majd az az asszony.
Szóval a válaszolók nagy része nem tud szöveget értelmezni, csak szindni meg ócsárolni,jó....gratulálok.
A kérdezőnek és a családjának NEM azzal van a problémája, hogy a nagypapa ismerkedik és lett egy barátnője a párja halála után. Meghalt a nagymama, akit szerettek és ez mindenkit megviselt, hiányzik nekik stb., ugyanakkor ennek ellenére elfogadják azt, hogy az ember társas lény és a papa úgy érzi, hogy szüksége van egy társra. Nem akarnak beleszólni a kapcsolatukba, nem akarják irányítani stb., stb., csupán annyit kértek a papától, hogy a kapcsolatukat tartsák meg maguknak, mert ők nem szeretnének megismerkedni a nővel, nem szeretnék, ha járna hozzájuk az ebédekre stb., stb., kvázi nem szeretnék, hogy a családjuk része legyen. Egyelőre legalábbis mindneképpen így gondolják. Ennek ellenére a papa állandó jelleggel próbálja összeismertetni a nőt és a családot, a család akarata ellenére és a kérdezőnek, illetve a családjának ezzel van a problémájuk, hogy a papa nem tartja tiszteletben a kérésüket. Kérdem én: Ti hogyan állnátok hozzá, ha valaki erőszakosan, a kérésetek ellenére próbálna valakit rátok erőltetni, hogy beszélgessetek, ismerkedjetek, legyetek jóban? Hm?? Csak mert nekem pl. szarul. Egyrészt azért, mert ez azt jelzi, hogy az illetőt nem érdekli az, hogy én mit szeretnék és szemet hunyt a kérésem felett. Másrészt pedig azért, mert én el tudom dönteni, hogy kivel szeretnék barátkozni, nem kell hozzá senkinek sem asszisztálni stb....ha úgy érezném, hogy itt az ideje, már képes vagyok rá vagy konkrétan szeretnék és kíváncsi vagyok az illetőre, akkor majd megteszem az első lépést. Nem vagyok sem utálatos, sem bunkó stb., de tőlem ne várja el senki sem, hogy teljesen idegen embereket családtagként kezeljek, mert ahhoz idő kell és nem működik parancsszóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!