Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan közölhetném anyámal és apámmal hogy unokájuk lesz.Félek nem örülnének neki túlzottan.Igazából nem a babával van a baj illetve azzal is de legfőképpen az apjával.

A szüleim nem jönnek ki vele túlzottan már akkor sem szeretnék amikor még csak ép hogy randizgatunk.Ennek egy oka van még pedig a származása.A párom Kolumbiai

2017. dec. 25. 19:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
29%

Latin-Amerikába dolgaiban én is jártas vagyok valamelyest, imádom a spanyolt. Tényleg veszélyes, szinte az összes ország. Vannak ismerőseim, sokat nézek és olvasok híreket is. Ottaniakat közvetlenül, eredeti nyelven. Torzítás nélkül. Gyönyörű országok, de én is félnék ott. Költözzetek Spanyolországba, ott lenne a legideálisabb. Ott a szüleid sem zaklatnak. Ne haragudj, de ilyen szülőktől menekülni kell... És hidd el, apád keze semeddig sem ér el, csak ijesztget. Nem hinném, hogy bárki is börtönbe vágyna miatta vagy menne szívesen árufeltöltőnek a rendőri hivatás helyett... :) Nonszensz.

A sztereotípiákról annyit, hogy a latin országokban alapvetően azért eléggé hasonló a mentalitás az ittenihez. Ott is szabadság van. Nem olyanok, mint pl. az arabok, akik csak a sajátjaikkal vannak egy hullámhosszon. :) Szóval nincs miért aggódni... de hát aki tudatlan... Az tudatlan.

Te meg tanuld meg a CSALÁDODAT választani, aki a gyereked és az apja innentől fogva. Nem a terrorizáló szüleid.

2017. dec. 25. 23:36
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért akarsz ennyire kimenni Kolumbiába? Menjetek Németországba, Angliába, akárhova, de egy olyan helyre készülsz amiröl még te magad is tudod, hogy veszélyes.. Igaza van az egyik hozzászolonak! Messziröl jött ember azt mond amit akar. Lehet most rendesnek néz ki, aztán majd 3 év mulva magad is meglepödsz. Más kulturájuk van, más emberek. Ettöl függetlenül lehet ö pont rendes. Az a baj velem, mostanában sürün nézek megtörtént gyilkosságos müsorokat az ID-n, és nem egy esetben mutatta magát marhajofej pasinak a férj, aztán megölte a feleségét, mert kellett az életbiztositása után járo pénz.. Persze ez egy magyar férfival is megeshet, de azért kicsit átérzem a szüleid, hogy miért féltenek. Annak meg akik azt üzenik, hogy hagyja a családját és vissza se nézzen rájuk üzenném, hogy könnyü ezt mondani. A szüleid mindig a szüleid maradnak, akármit is tesznek.
2017. dec. 26. 01:19
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondják h senkit nem lehet megmenteni önmagától , ha kell leássa magát a mocsár legmélyére sajat szorgalomból, a két kezével .

A feltö szulök ellensegekke valnak , az aggódás , szeretet levetnivaló kolonc , mert EN JOBBAN TUDOM hát persze , vár a sok kaland , hajrá , nehogymár beleszóljanak

2017. dec. 26. 02:53
 34/36 anonim ***** válasza:
36%
A nővérem férje arab. Először a mi családunkban is voltak godnok ebből, de az élet őket igazolta. 13 éve vannak együtt, házasok, most várja Tesóm a 2.gyereket. Nem olvastam el a válaszokat, de ha szeretitek egymást tarts ki a barátod mellett. A szüleid előbb-utóbb úgyis ráfognak jönni, hogy nem számít honnan jött, ha jó ember. Szerintem az idő meg fogja ezt oldaniy
2017. dec. 26. 09:14
 35/36 anonim ***** válasza:
56%
*oldani.
2017. dec. 26. 09:14
 36/36 anonim ***** válasza:
36%
Kamu kérdés.
2017. dec. 26. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!