Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát várok?
Nem tudom hogyan közölhetném anyámal és apámmal hogy unokájuk lesz.Félek nem örülnének neki túlzottan.Igazából nem a babával van a baj illetve azzal is de legfőképpen az apjával.
A szüleim nem jönnek ki vele túlzottan már akkor sem szeretnék amikor még csak ép hogy randizgatunk.Ennek egy oka van még pedig a származása.A párom Kolumbiai
Latin-Amerikába dolgaiban én is jártas vagyok valamelyest, imádom a spanyolt. Tényleg veszélyes, szinte az összes ország. Vannak ismerőseim, sokat nézek és olvasok híreket is. Ottaniakat közvetlenül, eredeti nyelven. Torzítás nélkül. Gyönyörű országok, de én is félnék ott. Költözzetek Spanyolországba, ott lenne a legideálisabb. Ott a szüleid sem zaklatnak. Ne haragudj, de ilyen szülőktől menekülni kell... És hidd el, apád keze semeddig sem ér el, csak ijesztget. Nem hinném, hogy bárki is börtönbe vágyna miatta vagy menne szívesen árufeltöltőnek a rendőri hivatás helyett... :) Nonszensz.
A sztereotípiákról annyit, hogy a latin országokban alapvetően azért eléggé hasonló a mentalitás az ittenihez. Ott is szabadság van. Nem olyanok, mint pl. az arabok, akik csak a sajátjaikkal vannak egy hullámhosszon. :) Szóval nincs miért aggódni... de hát aki tudatlan... Az tudatlan.
Te meg tanuld meg a CSALÁDODAT választani, aki a gyereked és az apja innentől fogva. Nem a terrorizáló szüleid.
Erre mondják h senkit nem lehet megmenteni önmagától , ha kell leássa magát a mocsár legmélyére sajat szorgalomból, a két kezével .
A feltö szulök ellensegekke valnak , az aggódás , szeretet levetnivaló kolonc , mert EN JOBBAN TUDOM hát persze , vár a sok kaland , hajrá , nehogymár beleszóljanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!