Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan közölhetném anyámal és apámmal hogy unokájuk lesz.Félek nem örülnének neki túlzottan.Igazából nem a babával van a baj illetve azzal is de legfőképpen az apjával.

A szüleim nem jönnek ki vele túlzottan már akkor sem szeretnék amikor még csak ép hogy randizgatunk.Ennek egy oka van még pedig a származása.A párom Kolumbiai

2017. dec. 25. 19:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
94%
Felelőtlenség lenne kimenni, főleg terhesen. Nem vagy a felesége, Kolumbia nem Európa, ahol nem hátrány, ha csak szeretője vagy a párodnak. De Kolumbiában igen. Fogalmad sincs, hogy milyen körülmények között laknátok, mit dolgozna a párod, eltartana- e téged? Milyen az orvosi ellátás, főleg a gyereknek. Mi lenne, ha később haza akarnál jönni?
2017. dec. 25. 21:03
 22/36 anonim ***** válasza:
95%

Olyan fárasztó, hogy minden iskolai szünet alkalmával elárasztják az oldalt a szánalmasabbnál szánalmasabb kamukérdések...

Tervezett gyerek, de fél elmondani anyuci-apucinak...

Mindent ilyen jól megtervezel?

2017. dec. 25. 21:13
 23/36 A kérdező kommentje:

10 hetes terhes vagyok.teljes mértékben ismerem a páromat mivel már lassan 2 éve vagyunk együtt.Teljesen megbizom benne biztos vagyok benne hogy ott kint se lenne I bajom.Nem értem hogy mi különbség lenne ha akkor mennék ki ha megszületett a baba ?Kolumbia 9 hónap múlva is úgyab olyan lesz.

Egyébként tisztába vagyok vele milyen az az ország ahol le akarom élni a családommal az életemet legalább is abból amit a párom mesélt és nem csak a jó részét mondta el.

Biztos vagyok benne hogy ha haza akarnék jönni haza engedne minden szó nélkül.Ha hátrány az hogy csak a szeretöje vagyok nem nagy probléma már amúgy is terveztünk össze házasodni.Egyenőre a szüleihez mennénk ki akik az enyémekkel ellentétben örömmel fogadnának engem .

2017. dec. 25. 21:13
 24/36 A kérdező kommentje:
Szerinted ezek után te bátran elernéd mondani anyádnak és apádnak akik már amúgy is utálják azt a férfit akivel együtt vagy és amúgy is zaklatnak miatta állandóan el mernéd mondani hogy mellesleg gyereket vársz tőle ?Gondolj bele mit fogok én ezek után kapni tölük
2017. dec. 25. 21:15
 25/36 anonim ***** válasza:
92%

Nem jó ötlet kimenni Kolumbiába, előttem is leírták már, mennyire veszélyes! Próbáld megbèkíteni a szüleidet előbb, észérvekkel, nyugodtan!

Te amúgy beszéled az ország nyelvét, ahová kimenni készülsz?

2017. dec. 25. 21:17
 26/36 A kérdező kommentje:
Tudom hogy veszélyes tisztába vagyok vele.Igen beszélem még középiskolában tanultam meg Spanyolul mert kötelező volt az angol mellett.Ha nem beszélném a nyelvet akkor meg se fordulna a fejembe hogy ki mennyek egy idegen országba ahol még beszélgetni se tudok senkivel .
2017. dec. 25. 21:20
 27/36 anonim ***** válasza:
62%
Nade miféle kolumbiai? Spanyol arisztokraták egyenesági leszármazottja vagy valami indiánus, esetleg néger-indiánus keverék?
2017. dec. 25. 21:24
 28/36 A kérdező kommentje:

Nem derítettem fel az egész családfáját így nyilván nem tudok a kérdésedre válaszolni.

Kolumbiába született enyi úgy tudom ez elég ahhoz hogy kolumbiainek mond magad.

2017. dec. 25. 21:31
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

En mint egy anya irok neked, 2 éve ismered csak,messzirõl jött ember azt mond amit akar.Nekem külföldi a férjem, 12 évig éltünk otthon, semmi baj nem volt, amikor kimentünk, és rájöttem utólag,hogy az anyám miért mindent elkövetett,hogy ne járjak a jelenlegi férjemmel,nem hallgattam rá, de most már felfogtam,hogy mennyire igaza volt.Nem Európába mész ezt sohase felejtsd el.Más nép és más kultura.

Maradjatok otthon vagy csakis Európába menjetek, vakon ne menj sehova.

Ha a baba meg lesz a szüleid másképpen fognak mindenhez hozzá állni,megbocsájtanak neked,csak ne menj el a pároddal.Gondolom az apud a beosztása miatt is igy viselkedik,hogy tiltja tõled.

2017. dec. 25. 22:42
 30/36 anonim ***** válasza:

Írd meg nekik levélben,lesz idejük így feldolgozni.

Azért Kolumbiában légy résen,mert simán csempészhetnek farmerzsebbe drogot és a dutyiban találod magad, ahonnan a gyerek születéséig nem biztos,hogy szabadulsz.Ha nagyon ezt akarod, csak ezt tudod tenni.

2017. dec. 25. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!