Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan közölhetném anyámal és apámmal hogy unokájuk lesz.Félek nem örülnének neki túlzottan.Igazából nem a babával van a baj illetve azzal is de legfőképpen az apjával.

A szüleim nem jönnek ki vele túlzottan már akkor sem szeretnék amikor még csak ép hogy randizgatunk.Ennek egy oka van még pedig a származása.A párom Kolumbiai

2017. dec. 25. 19:53
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
11%
Nem tudom,hogy bemutattad már a szüleidnek, de ha nem akor mondd meg anyukádnak, h főzzön vmi.finom ebédet es akkor odaviszed hozzatok, talan jobban megismerik
2017. dec. 25. 20:24
 12/36 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk pont Kolumbiába nem költöznék ki, nyugodtan maradhjatok csak Európában. A babát mondd el nekik, amikor meglátogatod őket, aztán majd eldöntik, mit akarnak. Mondd nekik, hogy örülnék, ha elfogadnák és jó lenne, ha tudnának majd segíteni néha. Sokan megváltoznak, amikor unokájuk lesz, legkésőbb amikor a babát meglátják. Ha náluk ez nem következne be, az nem lenne valami jó, mert jól jön a nagyszülői segítség, de már nagyok vagytok, megoldjátok majd.

Te ne mondj semmi véglegeset nekik úgy értve, hogy "soha nem hozom ide" meg hasonlók, akkor tényleg nehéz később kibékülni.

2017. dec. 25. 20:28
 13/36 A kérdező kommentje:

Próbáltam be mutatni de miután meg hallottak hogy kolumbiából származik azt mondták hogy az ő lakásukba nem teszi be a lábát és szeretnék ha a közel jövöben megszakítanám vele a kapcsolatot.

Egyre jobban hajlok afféle hogy tényleg kizárom öket az életemből ahogy már egy válaszoló is említette de én olyan vagyok hogy a végsőkig küzdök Az is eszembe jutott hogy csak úgy elmondom és lehet rá némi esély hogy a gyerek miatt még békélnek de erre nagyon minimális.

2017. dec. 25. 20:29
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

Eszembe nem jutna Kolumbiába menni azért mert anyámnak nem jön be a párom. Ötletnek is nevetséges, pláne terhesen. Tök felelőtlenül és gyerekesen gondolkodsz.

Azt írtad nem anyádékkal laksz. Akkor mégis hogy bszogatnak? Telefonon? Neten? Ha elmész Kolumbiába ott nincs telefon/net?

Ez az egész annyira gyerekes. Kb mintha azt mondtad volna, hogy világgá mész..

2017. dec. 25. 20:31
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem neten és telefonon zaklatnak sajnos.Ahol tehetik ott csak keresztbe tesznek az én szüleim sajnos nem olyanok hogy ha nem tetszik nekik ahogyan élek még az utcán is elforditják a fejüket és nem köszönek.Pl munka helyemen zaklatnak páromat is már a sajátján.Nyilván ha telefonon zaklatásnak csak eszünkbe se jutna ki menni Kolumbiába.Lehet hogy felelőtlen de és gyerekes döntés lenne csak úgy itt hagyni mindent de már ezt sem bírom itt.Szinte 100 % biztos vagyok benne hogy ott kint se lenne semmi bajom hiszen a párom 23 évet le élt abban az országban és ha annyira borzalmas és veszélyes lenne akkor nem mondaná hogy ki vissz föleg nem terhesen.Azt is tudom hogy gyerekes a világ másik felére menekülni a szüleim elől de ezt az egészet nem bírom már kezelni ki akarok szállni belőle.
2017. dec. 25. 20:42
 16/36 anonim ***** válasza:
84%
Ha tényleg olyan rosszindulatú emberek, mint amilyennek leírod őket, akkor minek rinyálsz értük? Nyilván nem fognak örülni. Hagyd őket békén és legyél már egy kicsit érettebb a gondolkodásod, ha már a védekezés nem sikerült.
2017. dec. 25. 20:48
 17/36 A kérdező kommentje:
Akármilyen akkor is a szüleim és szeretem öket akár milyen rosszindulatú emberek akkor is ők hozták a világra és neveltek fel nem tudok csak úgy hátat fordítani nekik úgyab is nem voltak mindig ilyenek csak az utóbbi egy évben mióta együtt vagyunk .Nem mintha közöd lenne hozzá de képzeld szándékosan estem teherbe nem azért mert nem tudunk védekezni.Tervesztük a kisbabát.
2017. dec. 25. 20:55
 18/36 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi idõs terhes vagy?Mióta vagytok együtt?Amig a baba nem születik meg,addig én nem mennék sehova, és amig igazàn nem ismerem meg a páromat egy lépést sem tennék.Inkább türném a szüleim hülyeségeit.
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Kolumbiába ne menj csak ezért, a párod Európában van, Magyarországon, váltsatok munkahelyet, menjetek másik országba, a faxom menne Kolumbiába. Szerinted miért jött el onnan???

Normális vagy?

[link]

"Az ország területének jelentős részét három illegális fegyveres szervezet, a Kolumbiai Forradalmi Erők (FARC), a Nemzeti Felszabadító Hadsereg (ELN) és az Egyesült Önvédelmi Erők (AUC) tartja ellenőrzése alatt. Az általuk elkövetett erőszakos cselekmények és emberrablások magas száma miatt az ország a külföldi turisták számára a nagyvárosokat (Bogota, Medellin, Cali, Barranquilla, Cartagena) kivéve nem tekinthető biztonságosnak.

Az illegális szervezetek működése miatt a terrorista cselekmények veszélye igen nagy. A külföldiek számára a legnagyobb veszélyt az emberrablások jelentik, ezért az országon belüli az országúti közlekedés sem saját, vagy bérelt, sem pedig tömegközlekedési eszközzel nem javasolt. Ezenfelül a biztonságosnak mondott területeken sem javasolt az éjszakai utazás.

A köztörvényes bűnözés igen elterjedt a fővárosban és a többi nagyvárosban egyaránt. Személyes holmi, poggyász és iratok eltulajdonítása igen gyakori jelenség, különös tekintettel a Bogotai El Dorado repülőtérre. A különböző éjszakai szórakozóhelyeken gyakoriak az erőszakos cselekmények. A városon kívüli utazás egyedüli biztonságos módja a légiközlekedés. A városon belüli tömegközlekedés igénybe vétele nem ajánlott, célszerű az ismert társaságoktól telefonon taxit rendelni. A közlekedési szabályok betartása sem közúton, sem a városi közlekedésben nem jellemző, emiatt fokozott balesetveszéllyel kell számolni. Az első üléseken a biztonsági öv használata kötelező, a gyermekek 10 éves korukig csak hátul utazhatnak(gyerekülés nem kötelező). Mobiltelefon használata vezetés közben nem engedélyezett.

Sajátos helyi jelenség a kiszemelt áldozatok szkopolamin nevű szerrel történő elkábítása, melyet papírcsőből, vagy más módon fújnak a kirabolni szánt áldozat arcába. Ezen kívül  külföldieket gyakran rabolnak ki rendőrnek álcázott személyek is."

20/36 anonim ***** válasza:
59%

Küld el őket a jo budös pcsába ha ilyenek. Szakitsd meg velük a kapcsolatot ,aztan éld a saját életed ,akivel akarod.

N25

2017. dec. 25. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!