Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek?

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Kb 2 eve ismerek egy fiut aki most lett 21 eves eddig meg csak neha egy tarsasagba voltunk es neha par szot beszeltunk. De most szerintem tobb mint 3 hete elkezdtunk beszelgetni de ugy hogy a nap minden perceben beszelunk reggeli felkelestol az esti lefekvesig meg mar 3 szor talalkoztunk ugy nagyon meg semmi nem tortent koztunk csak beszelgettumk mindig de szinte biztos hogy tobb is lesz koztunk es ha igy lesz nem tudom hogy mondjam el anyumeknak (szuleim elvaltak anyummal elek ezert neki kene eloszor) felek hogy megtiltanak vagy nagyon kiakadnanak mikor 19 eves baratom volt annak se orult anyum annyira a pasija meg teljesen kiakadt hogy o feljelenti kiskoru megrontasaert stb szoval valami tippeket irjatok

2017. dec. 9. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Te hány éves vagy? Amúgy ha tudod, hogy kiakad és megtiltja, akkor ne mondjad el.
2017. dec. 9. 14:32
 2/6 anonim válasza:
98%
Kihagytad hogy te hány éves vagy!
2017. dec. 9. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
1honap es 16 éves leszek. Anyum nem biztos hogy kiakadna es inkabb azért akarom neki elmondani mert nem akarok majd hazudozni hogy kivel vagyok es hol meg hogy kinel alszok stb
2017. dec. 9. 14:43
 4/6 anonim válasza:
100%
Mond el neki hogy meg szeretnétek próbálni és hogy jól átgondoltad sem magadnak sem neki nem szeretnél hazudni ezért mondtad el.
2017. dec. 9. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes már most elmondanod, amikor még alakul a dolog, lesz idejük megemészteni a dolgot.

Ha csak így hirtelen bevágod pár hónap múlva, hogy van ő neked, az elég gáz és észre is fogják úgyis venni maguktól is, hogy hova mész el suli után annyiszor, kivel beszélsz állandóan.

Egyébként, ha mindjárt 16 leszel, akkor felesleges ilyenükön stresszelni magukat, hogy kiskorú megrontása stb.

A kutyát nem érdekli, elmúltál már 14.

Nyilván ne menj bele hülyeségekbe, de ilyenek miatt kár aggódni, hogy feljelentenek, mert nem tehetik meg.

Mondd el nekik simán , hogy ismerkedsz egy sráccal és eddig jól érzed magad vele.

2017. dec. 9. 18:43
 6/6 TamasB14 válasza:
Meg kell anyudnak,apudnak értenie, én is voltam kamasz és hát.. szerencsére a szüleim nagyon sok mindent megértettek ráadásul még most is megértenek. De a legjobb dolog hogy mindig hamar szólj szüleidnek mert bármi történhet veled is és a szüleid ha kiakadnak az jogos mert ők féltenek téged ezt neked is meg kell érteni.
2017. dec. 11. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!