Mien betegség jelei ezek? El mondjam a szüleimnek? Mit tegyek ellene?
Ne csak az agy részéről közelítsétek meg a dolgot! Ráhúzzátok hogy skizofrén meg személyiségzavaros, de csak kívülről nézitek. Ő is mondta hogy nem tudja pontosan kifejezni az érzést. Igen azért mert ez lelki szinten történik benne, senki sem tudja igazán átadni ami legbelül benne lejátszódik. Az orvos többnyire csak felírna gyógyszereket ami eltompítja az agyát, gondolom nem ez a célja senkinek mert nem is old meg semmit.
Kedves kérdező! Te magad is mondtad hogy ők a "démonaid" szinte biztos hogy nem lőttél mellé sokat. Nem klasszikus értelemben kell nézni de ez valószínű megszállás, nem feltétlenül démon, inkább nem rossz szándékú lélek vagy lelkek által, akiknek a tested kell hogy megéljék a vágyaikat. Te is mondtad hogy megvédenek ha kell, persze mert a legfontosabb nekik hogy ép maradj.
Nem vagy bolond egyáltalán, ezer oka lehet hogy miért téged találtak meg.
Persze nem 100% hogy megszállásról van szó, nem tudom ezek alapján kijelenteni, de igenis ilyen lelki irányból is meg kell közeliteni ezeket a dolgokat.
Ha úgy érzed keress meg egy HITELES spirituális embert (és nem kuruzslót!) aki ért ezekhez, és nagy eséllyel képes igazi átfogó megoldást találni.
Keress meg üzenetben engem nyugodtan ha szeretnél ebbe az irányba elmenni, én javaslom neked. Nem függ attól hogy vallásos vagy-e vagy sem, ez a te dolgod :)
Nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!