Hogyan mondjam, vagy egyáltalán elmondjam a szüleimnek hogy már pár hete van barátnőm?
Most kezdenek igazándiból komolyodni a dolgok, szóval egyre többet járkálok el otthonról különböző alibikkel...
Én megmondanám hogy hova megyek, de ismerem őket...tavaly nyár elején, az akkori barátnőmet bejelentettem...és hát rá 2 hónapra szakítottunk is, de még mindig hallgatom szüleimtől..piszkálnak vele..akkor is piszkáltak
Meg menne az állandó kérdezősködés is, amire nagyon nem vagyok vevő, mindig mindenről részletesen bekell számolnom, és ebből szokott lenni a konfliktus...
Mostanában megint elkezdtek kérdezgetni hogy van e barátnőm, azt szoktam mondani ha lenne se mondanám meg mert tudom milyenek vagytok...próbáltam ezt elmagyarázni nekik, de állítják hogy nem ilyenek
Mit tegyek?
17f
Észérvek... Őszinteség... Önálló döntéshozás...
Tessék választani, meguntam mások forgatókönyvének írását.
17 évesen szerintem már meg lehet mondani a szülőknek, hogy igen, a barátnőmhöz megyek, vele találkozok, de ennél több infóra ne számítsanak, mert ez csak rátok vonatkozik.
Megkérdezhetem, hogy mivel piszkálnak?
Nem az a baj hogy nem merem megmondani, hanem az amit utána fognak csinálni...
Hát amikor szakítottunk, utána folyton eszembe juttatták, pl láttam ma az ex apóst meg ilyenek, meg folyton nyomoztak a csaj után
Akkor mondd azt, hogy tetszik valaki, de nem akarom, hogy rászálljatok, " ha netán majd járnánk".
Nem tudom milyen méretű településen laksz, lehet jutott el hozzájuk pletyka, azért kérdezgetnek.
Ha meg még nem jártok, legalábbis a te beállításod szerint, akkor vissza is utasíthatod a kérdezősködést.
A túlzott szülői érdeklődésből nem sok jó szokott kisülni (saját fiatalkori tapasztalatom )
A kislányra meg vigyázz, és óvjad(eleinte egy kicsit még a saját vágyaidtól is), akkor rosszat nem tehetsz.
Ez pedig az anyai véleményem.
A legjobbakat!
pl láttam ma az ex apóst meg ilyenek, meg folyton nyomoztak a csaj után
17 évesen após. Nyomoznak a csajszi után..
Ilyen családban hazudni kell a levegő vételről is és mielőbb lelépni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!