Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hazudtam a szüleimnek arról,...

Hazudtam a szüleimnek arról, hogy hol ismertem meg a barátomat. Elmondjam az igazságot?

Figyelt kérdés

2015 december elején ismertem meg a barátomat Tinderen. Össze is jöttünk, azóta együtt vagyunk. Családomnak viszont azt mondtam a helyi pubba ismertem meg, közös ismerős által (régebben sokat jártam oda, így még hihető is). Nem mertem bevallani, hogy ilyen oldalra regisztráltam, nem régi módúak a szüleim, de mindig hangoztatták, hogy a társkeresőt csak a nagyon kétségbeesett emberek használják, ráádásula Tinder nem is tartozik a legjobbak közé, mindenki szexpartnerkeresőként ismeri :D Néha feljön az, hogy hogy is volt az összeismerkedésünk, ilyenkor meg kicsit szégyellem magam a hazugság miatt, mert alapjáraton én jóba vagyok velük, és nem szokásom hazudozni nekik. Egyébként a barátomat is kedvelik.

20/L

2017. jan. 6. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Én meg itt ismertem meg a barátom. Ennek az oldalnak még talán rosszabb neve van, mint a Tindernek. :D Habár engem nem érdekelt, fogták egy kicsit a fejüket, aztán megbékéltek a helyzettel.

Az viszont már ciki, hogy hazugsággal indítottál. Én a helyedben már végigjátszanám, most minek generálnád a feszültséget azzal, hogy bevallod, hogy hazudtál?

2017. jan. 6. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is Tinderezek, bár még semmi komoly nem volt, de szerintem én sem mondanám meg, hogy ott jöttünk össze. Főleg azért mert az enyém egy pletykás család, 2 hét múlva a fél ország tudná.

Én nem tartom ezt olyan fontos dolognak, de ha ennyire zavar mondd el. Persze nem kell a mélyére menni, ha nem akarod. Pl. az én szüleim azt sem tudják mi az a Tinder... :D

24L

2017. jan. 6. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én online játékon ismertem meg a párom, már 7 éve és 6 éve vagyunk együtt. Mindenkinek viccesen mesélem hogy bizony a neten egy játékban ismerkedtünk össze. Mindig hozzáteszem hogy az a legjobb társkereső. Nem is keresel társat de mégis találsz :D
2017. jan. 6. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
A húgom bevallotta, kb. 3 hónap után. A srác a közkedvelt, "na végre talált egy jót" kategóriából szabadesésben zuhant át a "nem a húgod mellé való"-ba. Pedig nem gondoltam volna, hogy a szüleim előítéletesek (jó, volt más indok, amire rá tudták húzni, és a családomban azért ez nem úgy megy, hogy az illető, vagy a húgom bármit észrevehetett volna belőle, amíg nem szakítanak, de azért, amikor említettem, hogy itt járt, mindig húzták utána a szájukat).
2017. jan. 6. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, gáz a Tinder, de nem annyira, mint a hazudozás. De ha már egyszer ez lett a sztori, akkor szerintem hagyjátok, igazából úgysem érdekel senkit, hogy hogy ismertétek meg egymást, csak beszélni kell valamiről. De pont semmit nem számít. Elég hülyén jönne le, ha egyszer csak odaállnátok a család elé, hogy anyu, apu, nagyi, be kell vallanunk, hazudtunk, nem is a kocsmában ismerkedtünk össze, hanem Tinderen...
2017. jan. 6. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is Tinderen ismertem meg a barátomat! :) Most leszünk egy évesek. én elmondtam otthon, hogy halál véletlen a neten akadtunk össze és ennyi :) Nem feszegették :)
2017. jan. 7. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk is online játékból indult az ismerkedés, mi egyszerűen annyival rendeztük le a vaskalapos család előtt, hogy neten akadtunk össze, részletekbe nem mentünk. :)

Viszont párom rokonságában van pár pletykás családtag, akiknek ehelyett azt mondjuk szimplán, hogy akkor jöttünk össze, mikor felköltözött párom a városunkba, arról viszont nem beszélünk, hogy előtte milyen régóta ismertük egymást, mert tutira kombinálni kezdenének, szóval ők úgy tudják, hogy akkor ismerkedtünk meg.

Mindenki lelki nyugalma érdekében előfordulnak ilyen ferdítések. :) Én nem mondanám el - vagy esetleg, ha nagyon nyomja a lelked a dolog, akkor összekötném a kettőt. Pl. bevallanám a tindert, és hogy utána kiderült, hogy valójában ismeritek egymást a közös ismerős miatt, innentől meg egyenes volt az út. Így nem érzik azt, hogy hazudtál, csak hogy kihagytad egy részét a lelki békéjük érdekében. :)

2017. jan. 7. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!