Hazudtam a szüleimnek arról, hogy hol ismertem meg a barátomat. Elmondjam az igazságot?
2015 december elején ismertem meg a barátomat Tinderen. Össze is jöttünk, azóta együtt vagyunk. Családomnak viszont azt mondtam a helyi pubba ismertem meg, közös ismerős által (régebben sokat jártam oda, így még hihető is). Nem mertem bevallani, hogy ilyen oldalra regisztráltam, nem régi módúak a szüleim, de mindig hangoztatták, hogy a társkeresőt csak a nagyon kétségbeesett emberek használják, ráádásula Tinder nem is tartozik a legjobbak közé, mindenki szexpartnerkeresőként ismeri :D Néha feljön az, hogy hogy is volt az összeismerkedésünk, ilyenkor meg kicsit szégyellem magam a hazugság miatt, mert alapjáraton én jóba vagyok velük, és nem szokásom hazudozni nekik. Egyébként a barátomat is kedvelik.
20/L
Én meg itt ismertem meg a barátom. Ennek az oldalnak még talán rosszabb neve van, mint a Tindernek. :D Habár engem nem érdekelt, fogták egy kicsit a fejüket, aztán megbékéltek a helyzettel.
Az viszont már ciki, hogy hazugsággal indítottál. Én a helyedben már végigjátszanám, most minek generálnád a feszültséget azzal, hogy bevallod, hogy hazudtál?
Én is Tinderezek, bár még semmi komoly nem volt, de szerintem én sem mondanám meg, hogy ott jöttünk össze. Főleg azért mert az enyém egy pletykás család, 2 hét múlva a fél ország tudná.
Én nem tartom ezt olyan fontos dolognak, de ha ennyire zavar mondd el. Persze nem kell a mélyére menni, ha nem akarod. Pl. az én szüleim azt sem tudják mi az a Tinder... :D
24L
Nálunk is online játékból indult az ismerkedés, mi egyszerűen annyival rendeztük le a vaskalapos család előtt, hogy neten akadtunk össze, részletekbe nem mentünk. :)
Viszont párom rokonságában van pár pletykás családtag, akiknek ehelyett azt mondjuk szimplán, hogy akkor jöttünk össze, mikor felköltözött párom a városunkba, arról viszont nem beszélünk, hogy előtte milyen régóta ismertük egymást, mert tutira kombinálni kezdenének, szóval ők úgy tudják, hogy akkor ismerkedtünk meg.
Mindenki lelki nyugalma érdekében előfordulnak ilyen ferdítések. :) Én nem mondanám el - vagy esetleg, ha nagyon nyomja a lelked a dolog, akkor összekötném a kettőt. Pl. bevallanám a tindert, és hogy utána kiderült, hogy valójában ismeritek egymást a közös ismerős miatt, innentől meg egyenes volt az út. Így nem érzik azt, hogy hazudtál, csak hogy kihagytad egy részét a lelki békéjük érdekében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!