Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be a szüleimnek...

Hogy mutassam be a szüleimnek a barátomat?

Figyelt kérdés

A barátom idősebb nálam jóval. Ő 31 éves én meg 18.

Szerintem anyáék tuti kiakadnának a korkülönbségen. De én szeretném már nekik bemutatni, szeretném ha megismernék őt.

Arra gondoltam, hogy mondom anyáéknak, hogy van barátom és, hogy hívjuk meg vacsira. Aztán nem mondanám, hogy hány éves. Hanem csak eljönne a vacsira és akkor megismerhetnék.

Szerintetek?

2013. aug. 26. 16:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
17%
Csak nem apakomplexusod van? Ez a kapcsolat szerintem nem fog sokáig élni. A barátod lassan családalapításon fog gondolkodni, Rád meg még vár az iskola. De ha annyira be akarod mutatni akkor előtte beszélj a szüleiddel arról, hogy hány éves is a választottad.
2013. aug. 26. 16:37
 2/26 anonim ***** válasza:
52%
Én is ezt akartam javasolni. Kérd meg a szüleidet, hogy elmehessen hozzátok a fiú vacsira, vagy ebédre, vagy valamikor. A korát ne áruld el, ha megismerik és megkedvelik, akkor már nem lesz annyira borzasztó számukra a kora.
2013. aug. 26. 16:37
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
Az egy nagyon rossz ötlet, hogy "meglepi" lesz, hogy 31 éves. Abból nem fog sok jó kisülni. Szerintem mondd meg nekik, hogy fel legyenek készülve, ne ott essen le az álluk és verjék ki a balhét. Amúgy miért kifogásolnák a szüleid, hogy idősebb? Rendszergazda? :)
2013. aug. 26. 16:38
 4/26 anonim ***** válasza:
84%

Előbb beszélj otthon a barátodról. Hagyj nekik egy kis időt, és később vesd fel, hogy szeretnéd bemutatni.

Egyszerre egy hír elég. Azért beszélgetés közben mond meg, hány éves, ne a látogatáskor legyen fagyos a légkör.

2013. aug. 26. 16:39
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Hat en inkább előre szólnék, hogy idősebb, ne akkor kapjanak sokko es szóljanak be valamit...
2013. aug. 26. 16:39
 6/26 anonim ***** válasza:
18%
Ha az apád lennék ebben a helyzetben, emelné a kezét a srác hogy kezet fog miközben bemutatkozik, rába..nám az ajtót hogy te úgy sem a lányom barátja vagy, szóval nincs keresnivalód itt, szevasz.
2013. aug. 26. 16:48
 7/26 A kérdező kommentje:

"Amúgy miért kifogásolnák a szüleid, hogy idősebb?"

Nem tudom. Ők biztos azt szeretnék ha korombeli barátom legyen.

De nem értik meg, hogy a korombeli fiúk 99%-a teljesen éretlen. Csak a bulizáson az ivászaton és a drogozáson jár az eszük. Két értelmes mondatot nem lehet velük váltani. Nincs semmi életcéljuk és világképük. A ritka kivétel meg általában csúnya. Hát köszönöm, de akkor inkább zárdába megyek minthogy ilyenekkel legyek.

Ahogy észrevettem 25 felett kezdődnek a normális fiúk.

Hát az én barátom 31 lett:) De nem a kor érdekelt csak az, hogy vonzódjak hozzá, jól érezzem magam a társaságában és szeressem.

"Rendszergazda? :)"

Nem:)

2013. aug. 26. 16:51
 8/26 A kérdező kommentje:

"Ha az apád lennék ebben a helyzetben, emelné a kezét a srác hogy kezet fog miközben bemutatkozik, rába..nám az ajtót hogy te úgy sem a lányom barátja vagy, szóval nincs keresnivalód itt, szevasz."

Hát akkor pakolnám a cuccaimat és költöznék. Attól a pillanattól nem lennél többé az apám.

2013. aug. 26. 16:52
 9/26 anonim ***** válasza:
63%
Hát elég nagy hülyeség lenne összebalhéznod apáddal egy olyan kapcsolat miatt, ami vagy tartós lesz, vagy nem. Aztán amikor vége a nagy szerelemnek és kirak a csávó, hova mennél? Mert akkor már ultraciki lenne visszakönyörögni magad apucihoz.
2013. aug. 26. 16:57
 10/26 anonim ***** válasza:
58%
Pakolnad a cuccaid? De bátor kislány vagy.... Az nem jut eszedbe, hogy apad totál naivan es normálisan reagál, miután a kicsi lánya annyira semmibe veszi, hogy azt a apró infót elfelejti közölni, hogy a fiuja majdhogynem az apja lehetne?
2013. aug. 26. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!