Hogy mutassam be a szüleimnek a barátomat?
A barátom idősebb nálam jóval. Ő 31 éves én meg 18.
Szerintem anyáék tuti kiakadnának a korkülönbségen. De én szeretném már nekik bemutatni, szeretném ha megismernék őt.
Arra gondoltam, hogy mondom anyáéknak, hogy van barátom és, hogy hívjuk meg vacsira. Aztán nem mondanám, hogy hány éves. Hanem csak eljönne a vacsira és akkor megismerhetnék.
Szerintetek?
Előbb beszélj otthon a barátodról. Hagyj nekik egy kis időt, és később vesd fel, hogy szeretnéd bemutatni.
Egyszerre egy hír elég. Azért beszélgetés közben mond meg, hány éves, ne a látogatáskor legyen fagyos a légkör.
"Amúgy miért kifogásolnák a szüleid, hogy idősebb?"
Nem tudom. Ők biztos azt szeretnék ha korombeli barátom legyen.
De nem értik meg, hogy a korombeli fiúk 99%-a teljesen éretlen. Csak a bulizáson az ivászaton és a drogozáson jár az eszük. Két értelmes mondatot nem lehet velük váltani. Nincs semmi életcéljuk és világképük. A ritka kivétel meg általában csúnya. Hát köszönöm, de akkor inkább zárdába megyek minthogy ilyenekkel legyek.
Ahogy észrevettem 25 felett kezdődnek a normális fiúk.
Hát az én barátom 31 lett:) De nem a kor érdekelt csak az, hogy vonzódjak hozzá, jól érezzem magam a társaságában és szeressem.
"Rendszergazda? :)"
Nem:)
"Ha az apád lennék ebben a helyzetben, emelné a kezét a srác hogy kezet fog miközben bemutatkozik, rába..nám az ajtót hogy te úgy sem a lányom barátja vagy, szóval nincs keresnivalód itt, szevasz."
Hát akkor pakolnám a cuccaimat és költöznék. Attól a pillanattól nem lennél többé az apám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!