Hogy mutassam be a szüleimnek a barátomat?
Figyelt kérdés
A barátom idősebb nálam jóval. Ő 31 éves én meg 18.
Szerintem anyáék tuti kiakadnának a korkülönbségen. De én szeretném már nekik bemutatni, szeretném ha megismernék őt.
Arra gondoltam, hogy mondom anyáéknak, hogy van barátom és, hogy hívjuk meg vacsira. Aztán nem mondanám, hogy hány éves. Hanem csak eljönne a vacsira és akkor megismerhetnék.
Szerintetek?
2013. aug. 26. 16:32
21/26 anonim válasza:
Nézd Kérdező, anno a párom 17 volt, én 33, és simán bemutatkoztunk egymásnak. Ennek 17. éve...
22/26 anonim válasza:
Utolsó: Tehát akkor a párod most 34 éves, te meg 50...?
23/26 anonim válasza:
Matek ötös:) (33/49 valójában)
24/26 anonim válasza:
Az szép...Nekem nem lenne hozzá gyomrom...
25/26 anonim válasza:
Hogy ismerkedtetek meg? Mióta vagytok együtt? Mivel foglalkozik? Milyen ember úgy általánosságban?
26/26 anonim válasza:
ez kemeny bemutatod apadnak aszt az embert aki az apad lehetne hat ilyen korkulombbsegel mar ne haragudj de anal tobre hogy nem kelesz neki hogy valaki lekezelje a farkat az bisztos teged csak azert szeret hat vagyis csak aszt mutasa mert te meg szep csinos vagy es fiatal a vele egykoru nok mar lehet szult de ok mar rancosabak es nem olyan szep karcsuak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!