A barátom idősebb nálam jóval. Ő 31 éves én meg 18.
Szerintem anyáék tuti kiakadnának a korkülönbségen. De én szeretném már nekik bemutatni, szeretném ha megismernék őt.
Arra gondoltam, hogy mondom anyáéknak, hogy van barátom és, hogy hívjuk meg vacsira. Aztán nem mondanám, hogy hány éves. Hanem csak eljönne a vacsira és akkor megismerhetnék.
Na igen, előttem lévő kettő válaszain kívül akkor úgy tűnik van 3 lehetőséged:
1. Kezdesz pakolni.
2. Kezdesz rimánkodni hogy bevesz fater egy adag nyugtatót a találkozó előtt.
3. Kezdesz rimánkodni hogy faterod is olyan hülyén látja a dolgokat mint te, és simán fog menni minden.
2013. aug. 26. 17:01
12/26 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de igazán belegondolhatnál reálisan is a dologba. Mit akarsz egy 31 éves embertől, akinek teljesen mások az igényei, mint neked? Tőle akarsz gyereket is talán? Most nagy a szád, hogy akkor lelépsz és neked nem lesz többé apád, de nem olyan egyszerű ám fenntartanod magadat. Azért a barátod sem teljesen épelméjű, hogy nem a saját korosztályából válogat. Talán nem jutott neki senki...?
2013. aug. 26. 17:05
13/26 anonim válasza:
A kor nem számít. Aki az ellenkezőjét állítja, az az emberek véleményétől fél. 13 év van köztetek. Az én szüleim között 10. 21 és 31 évesek voltak amikor összeházasodtak. Nem túl nagy a különbség. :) Hajrá! Az itt kommentelők nem ismerik a párodat, Te tudod mit akarsz Tőle, Ő tudja mit akar Tőled. Szüleidnek mondd el, de mások véleményére nem kell adni. :)
2013. aug. 26. 17:13
14/26 anonim válasza:
Egy 21 éves már dolgozik jobb esetben. Ott még nem is olyan nagy a különbség. De egy 18 éves...ő még nem dolgozik. Talán van érettségije amivel semmire sem megy.
2013. aug. 26. 17:15
15/26 anonim válasza:
Nem azzal volt gondja a kommentelok többségének, hogy idősebb a pali, hanem azzal, hogy nem közli előre ezt a tényt a szülőkkel.
2013. aug. 26. 17:17
16/26 anonim válasza:
Nem értem miért van mindenki fennakadva ezen a korkülömbségen, szerintem nem vészes 13 év. Abban egyetértek, hogy 18-20 körüli fiúk borzalmasak mostanában és se tudtam soha velük foglalkozni, mondjuk a férjem csak 5 évvel idősebb.
Szerintem mondd el a korát, rosszabb ha meglepetés és esetleg beszólnak valami sértőt.
2013. aug. 26. 17:19
17/26 anonim válasza:
Én személy szerint kicsit sokallom azt a 13 évet... Mindenképpen mondd el nekik, mert később nagyobb gáz lehet abból ha hallgatsz.
2013. aug. 26. 17:22
18/26 anonim válasza:
Neked sincs több eszed mint a korodbeli srácoknak, és kikérem magamnak hogy 20évesen hülye lennék(szerinted csak 25+), dehát apád helyébe tuti hogy kiakadnék:)
2013. aug. 26. 17:37
19/26 anonim válasza:
nekem 17évesen 26éves barátom volt, előtte 2év barátság volt, egy évet voltunk együtt és azóta is jó barátom, szüleim előbb tudták korát mint h látták volna, persze mikor találkoztak még csak barátok voltunk de jóba volt szülőkkel, először kiakadtak azon is h miért barátkozok 9évvel idősebbel,de mikor összejöttünk jól fogadták mert tudták hogy normális. szerintem te is adagold be nekik a korát mielőtt találkoztok. én még azt is el értem h van hogy jön családi partira, család barátja lett :D
2013. aug. 26. 17:43
20/26 anonim válasza:
Előbb mondd meg otthon. Úgy tisztességes, szerintem.
Amúgy, puszta kíváncsiságból: ő mit mond, miért nem jönnek be neki a 25+ nők? Mert egy 18 éves sokkal érettebb? :)
Egyébként ha nem mozogsz olyan körökben, persze, hogy nem is találsz normális 25 év alattit. Aki 24 évesen éretlen gyökszi, az 6 év múlva is az lesz, ezt így hidd el. Maximum lesz egzisztenciája, ami viszont vonzó lehet bizonyos nőknek, azt elhiszem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!