Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan közölhetném anyámal és apámmal hogy unokájuk lesz.Félek nem örülnének neki túlzottan.Igazából nem a babával van a baj illetve azzal is de legfőképpen az apjával.

A szüleim nem jönnek ki vele túlzottan már akkor sem szeretnék amikor még csak ép hogy randizgatunk.Ennek egy oka van még pedig a származása.A párom Kolumbiai

2017. dec. 25. 19:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
98%
Kor? Ha külön élsz tőlük akkor caak mond el úgyse lesz semmi.
2017. dec. 25. 19:59
 2/36 anonim ***** válasza:
73%
Feltételezem még anyádékkal élsz .. és 20 alatti lehetsz ha ez ennyire gondot okoz ,hogy nem tudsz kiállni a párod mellett illetve a „szerelem ”gyermeketek mellett..
2017. dec. 25. 19:59
 3/36 A kérdező kommentje:

24 vagyok egyébként már nem élek velük.Egy fontos részletet ki hagytam azt mondták hogy ha terhes leszek ki tagadnak.Ki akartam vele menni Kolumbiába de a kedves szüleim meg fenyegették hogy rendörséget fogják utánam küldeni.

Itt nem az a helyzet hogy nem tudom megvédeni az a páromat és a gyerekemet aki még meg sem született folyton ezt teszem hasztalan ül mindig találnak valamit amibe bele lehet kötni.

A másik pedig az hogy azért utálják a páromat mert hisznek a sztereotípiáknak hogy kolumbiába mindenki drogdíler és csempész meg maffia és sehogy nem tudom nekik megmagyarázni hogy ez nem így van

2017. dec. 25. 20:04
 4/36 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom nem sima sztereotípia miatt nem kedvelik. A kapcsolatotokról nem tudunk semmit, sztem ott van elásva a kutya.
2017. dec. 25. 20:08
 5/36 anonim ***** válasza:
96%
Kimehettél volna Kolumbiába nyugodtan. Ha a szüleid egy felnőtt korú embert akarnának hazahozatni a rendőrök legfeljebb kiröhögnék őket. Mellesleg mi van ha kitagadnak? Legalább nem fognsk nyaggatni, hogy jaj nem úgy kell etetni, nem most kell etetni hanem 5 perc múlva stb
2017. dec. 25. 20:08
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen már lennie kéne annyi eszednek,hogy ha tényleg ö az igazi akkor kiállsz mellette és nem érdekelnek a szüleid.. de az most újabb érdekesség ha 24 éves vagy milyen indokkal küldi utánad a rendőrséget? Szerintem ezt még te sem gondoltad elég jól végig...
2017. dec. 25. 20:09
 7/36 A kérdező kommentje:

De sima sztereotipia.Mikor el mondtam otthon hogy van barátom akkor 3 hete voltunk együtt és egyből jöttek a kérdések hogy úgye magyar a fiú és addig amíg el nem mondtam nekik milyen származású addig semmi bajuk nem volt vele.Miután megtudták hogy mi a helyzet arra se voltak hajlandóak hogy találkozzanak vele.Tudom hogy hülyeség hogy utánam küldik a rendőrséget és haza hozhatnak de náluk ez nem csak fenyegetés mivel apunak elég komoly kapcsolata van a rendőrségen belül hiába normális esetben ki röhögnék ök simán el tudják intézni.

Hogy milyen kapcsolatunk van?Nagyon jó ha a szüleim nem furkálnának állandó bele akkor tökéletesen meg lennénk nem is veszekednénk mert amúgy semmi bajunk egymással a vitáink 99% a drága szüleim is okozák.Ezért is akartam ki menni vele ott legalább nem baszogatnak.

2017. dec. 25. 20:16
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez vagy kamu vagy rettentő sötét vagy.

24 éves felnőtt embert nem visz "haza" a rendőrség.

2017. dec. 25. 20:18
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy apádnak kapcsolata van senki nem fog hazavinni, mert TÖRVÉNYELLENES. Szóval menj báttan Kolumbiába, nem hiszem, hogy bármelyik rendőr kockáztatná az állását, mert apád megkérte rá :/
2017. dec. 25. 20:20
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy, oda mész, ahova akarsz és azzal, akivel akarsz. Ha ennyire rossz a szüleiddel a kapcsolatod, vágj bele az önálló életedbe az ő kizárásukkal. Semmi akadálya.
2017. dec. 25. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!