Hogyan mondjam el szüleimnek hogy van barátom?
Szüleim arról tudnak hogy facebookon sokat beszélek azzal a sráccal de egy a baj hogy ők a srácot nem ismerik és nagyon féltenek engem. Azt mondják mindig hogy idegenekkel ne barátkozzam de ajj..
15 kmre lakik tőlem a srác. Azt mondta nekem hogy majd be akar mutatkozni a szüleimnek. Csak nem tudom hogy anyáéknak mi lenne a reakciójuk hogy úgymond egy idegennel jöttem össze..😭
Ő 15 éves, én 14.
Ez nyilván kategória tévesztés lesz, ha a közlekedésnél van!
De ha a 15 km a téma, akkor inkább benzinest válasszatok, mint dieselt! :D
Ha tömegközlekedés, akkor meg busz lesz a nyerő!
Azért nyugtass meg hogy nem csak facebook-ról ismered ezt a fiút hanem a való életben is találkoztatok már párszor :) Ha még nem, akkor bár tudom hogy téged ez zavar, de talán jogos a félelmük, ki tudja ki van a képernyő másik oldalán. Ez esetben először egy forgalmas helyen, világosban találkozzatok. Fiatal vagy még, vigyázz magadra!
Másfelől a kérdésedre a válasz...hát erre nincs semmi különös recept szerintem :) Nem tudom milyen viszonyban vagy a szüleiddel, de ha jóban vagytok, szoktatok beszélgetni tényleg csak egyszerűen mond el, hogy van ez a srác és tetszik neked és még be is szeretne nekik mutatkozni. Azért szerintem ez nagy szó, főleg a mai fiataloktól :) Hogy pontosan mit fognak reagálni a szüleid, azt mi nem tudhatjuk.
Sok sikert!
20 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!