Másképp pedig nem nagyon lehet elmondani, csak ha odaállsz és megmondod.
2017. jún. 23. 11:41
3/15 anonim válasza:
wtf előző ?:D
2017. jún. 23. 11:41
4/15 anonim válasza:
nem előző hanem első na
2017. jún. 23. 11:42
5/15 anonim válasza:
Pl vacsoráztok és elmondod hogy van egy fiú akivel régóta kedvelitek egymást és x ideje megkérdezte hogy járnátok-e. Te pedig igent mondtál
2017. jún. 23. 11:43
6/15 anonim válasza:
"bukj le", mi első barátnőmmel ugyanennyi idősen ezt csináltuk. Tudtam hogy arra jönnek az utcán az ő szülei, ő is, és elkezdtünk smárolni mintha nem tudnánk hogy jönnek :D
2017. jún. 23. 11:44
7/15 anonim válasza:
Kérdésed mar azután értelmetlen, hogy:
-"Kíméljetek azzal hogy csak úgy megállok előttük és "apa anya van barátom".
Ezt csak így tudod elmondani, ergó megválaszoltad magadnak a kérďésed.
-"Azt is tudom hogy rengeteg kérdés van itt Gyk-n de más kérdéseknél nem találtam használható választ"
De minden kérdésnél ott a hsználható válasz.
2017. jún. 23. 11:45
8/15 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy miért félsz elmondani nekik?
Én 17 évesen szándékosan nem mondtam el a szüleimnek, titokban tartottam, mert tudtam, hogy megtiltanák.
Ha a te szüleid nem gázosak, akkor miért nem mered nekik elmondani? Ha meg azok, akkor ne mondd el és kész.
2017. jún. 23. 11:51
9/15 anonim válasza:
Még számtalanszor lesz olyan az életedbe, amikor ki kell állni valaki(k) elég, és el kell mondai valamit, amit nem egyszerű. Gyakorold csak! Nagy levegő, kiállsz, szépen megmondod, és már túl is vagy rajta.
2017. jún. 23. 11:52
10/15 anonim válasza:
Nem örülnének neki? Vagy miért csinálsz ebből ekkora ügyet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!