Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van barátom? 15/l
Figyelt kérdés
Kíméljetek azzal hogy csak úgy megállok előttük és "apa anya van barátom".
Azt is tudom hogy rengeteg kérdés van itt Gyk-n de más kérdéseknél nem találtam használható választ és remélem tudtok segíteni.:) előre is köszönöm!
2017. jún. 23. 11:38
11/15 A kérdező kommentje:
Még sose volt barátom. A szüleim meg nem biztos hogy elfogadnák ezt a tényt:/
2017. jún. 23. 22:53
12/15 anonim válasza:
Legyêl őszinte:
Apu, anyu az a helyzet, hogy van egy srác akivel egy ideje jóban vagyunk. X helyen ismertem meg sokat beszélgettünk és szeretné, hogy a barátnője legyek. Szeretném ha ti is megismernétek valamikor.
13/15 anonim válasza:
mutasd meg nekik az uh felvételt az unokájukról
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! 15 évesen kvára nem szeretnék gyereket sőt kövezzetek meg de utálom a kisgyerekeket.
Amúgy végül majd akkor fogom elmondani a szüleimnek amikor már 2 vagy 3 hónapja leszünk együtt. Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 25. 20:07
15/15 anonim válasza:
:D.. Inkább azt kéne megkövezni ,aki emiatt téged megkövez..:D A lényeg az..Szerintem jó ötlet hogy csak 2-3 hónap múlva mondod el csak vigyázz ,hogy ne titkolózásba meg hazudgálásba menjen át a történet ,hogy barátnőmnél leszek meg ilyesmi miközben a barátoddal vagy ,mert a végén lehet hogy épp ezért fognak rád berágni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!