Hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy barátom van?
15 éves lány vagyok és van barátom
A szüleimnek elszeretném mondani csak az a baj hogy nagyon szigoruak fiú témában . Ezt onnan tudom hogy amikor 14 voltam elmondtam hogy tetszik egy fiú és azt mondták hogy meg ne hallják mégegyszer hogy én szerelmes vagyok amíg gyerek vagyok. Hogy mondjam meg hogy van barátom ?
Szia:)
Szerintem mondd anyudnak, hogy leszeretnél vele ülni beszélgetni. És mondd el neki, hogy biztos az ő korában is volt olyan fiú aki tetszett neki és veled most ugyanez történt. Mondd , hogy tényleg tetszik neked és, hogy szeretnéd, majd ha megismerkednének egymással. Majd mondd, hogy szeretnéd ezt apudnak is elmondani. Esetleg anyud is segíthet benne vagy ha megkéred rá , akkor lehet ő előbb megpuhítja apudat.
Sok sikert :)
16/L
-Anya, apa terhes vagyok!
-Úristen lányom, rögtön elsüllyedek! Hogy tehettél ilyen szörnyűséget!
-Nyugi, nem igaz, csak van egy fiúm.
-Jaj de jó! Teljesen halálra rémítettél..
Szerintem ha már együtt vagytok 2-3 hete, akkor mondd el anyudnak, és mutasd be otthon a fiút. A szülők mindig nyugodtabbak, ha ismerik a gyerek párját. Így nem fognak félteni annyira, mert nem "idegennel" vagy.
19L
#1 köszönöm a válaszodat
Várom még a válaszokat
A barátom 16 éves
#2 nem fogom azt mondani
Lehet nálad bevált de én ezt inkább kihagyoM
#3 1hónapja vagyunk már együtt és ezért szeretném elmondani
Ès voltam már vele mozizni csak akkor azt mondtam hogy az osztálytársaimmal megyek de csak én és ő mentünk szóval hazudtam amit már megbàntam hogy nem mondtam el az igazat . :(
Hogy mondd el?
-Anya, apa. Van barátom.
És kész😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!