Nem tudom, hogy döntsek ebben a helyzetben?
Egy unokánk van, most várja a dédunokánkat.
A párjával most vettek egy házat, elég jó áron hozzá jutottak de viszont fel kellene újítani.
Nekünk kettő lakásunk van, megkérdezte az unokám, hogy addig oda jöhetnek-e a babával míg tart a felújítás.
Természetesen igent mondtam.
Viszont egy hete a nagy fiam hívott fel, hogy felmondtak a munkahelyén és az albérletéből kirakták és igényt tartana a lakásra addig míg nem rendeződik a helyzete.
Az unokámnak már megígértem, egy hét és költöznek át, nem szeretném őt sem ennek kitenni egy pici babával.
De viszont a fiam is itt van.
Az sajnos kizárt, hogy együtt lakjanak ott. Egy szobás kis ház.
Ti mit tennétek?
Körülbelül három hét múlva szül az unokám.
Elnézést ha kicsit érthetetlen volt.
Köszönöm mindenkinek a támogató válaszokat.
Sztem is az unokádék menjenek a lakásba a fiad meg költözzön be az egyik szobába nálatok. Ha nem tetszik neki oldja meg úgy ahogy akarja. Te felajánlottad hogy segítesz,az ő baja ha nem él vele.
Sőt én azt is megmondanám neki,h ha vége a felujitásnak és unokádék elköltöznek akkor beköltözhet a lakásba,ha fizeti a rezsijt,vmint a megélhetését is oldja meg ő. Én nem verném magam plussz költségbe h fenntartsak egy másik lakást és háztartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!