Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem tudom, hogy döntsek ebben...

Nem tudom, hogy döntsek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy unokánk van, most várja a dédunokánkat.

A párjával most vettek egy házat, elég jó áron hozzá jutottak de viszont fel kellene újítani.

Nekünk kettő lakásunk van, megkérdezte az unokám, hogy addig oda jöhetnek-e a babával míg tart a felújítás.

Természetesen igent mondtam.

Viszont egy hete a nagy fiam hívott fel, hogy felmondtak a munkahelyén és az albérletéből kirakták és igényt tartana a lakásra addig míg nem rendeződik a helyzete.

Az unokámnak már megígértem, egy hét és költöznek át, nem szeretném őt sem ennek kitenni egy pici babával.

De viszont a fiam is itt van.

Az sajnos kizárt, hogy együtt lakjanak ott. Egy szobás kis ház.

Ti mit tennétek?

2015. ápr. 22. 12:15
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Körülbelül három hét múlva szül az unokám.

Elnézést ha kicsit érthetetlen volt.

Köszönöm mindenkinek a támogató válaszokat.

2015. ápr. 22. 20:02
 32/32 anonim ***** válasza:

Sztem is az unokádék menjenek a lakásba a fiad meg költözzön be az egyik szobába nálatok. Ha nem tetszik neki oldja meg úgy ahogy akarja. Te felajánlottad hogy segítesz,az ő baja ha nem él vele.

Sőt én azt is megmondanám neki,h ha vége a felujitásnak és unokádék elköltöznek akkor beköltözhet a lakásba,ha fizeti a rezsijt,vmint a megélhetését is oldja meg ő. Én nem verném magam plussz költségbe h fenntartsak egy másik lakást és háztartást

2015. ápr. 23. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!