Nem tudom, hogy döntsek ebben a helyzetben?
Egy unokánk van, most várja a dédunokánkat.
A párjával most vettek egy házat, elég jó áron hozzá jutottak de viszont fel kellene újítani.
Nekünk kettő lakásunk van, megkérdezte az unokám, hogy addig oda jöhetnek-e a babával míg tart a felújítás.
Természetesen igent mondtam.
Viszont egy hete a nagy fiam hívott fel, hogy felmondtak a munkahelyén és az albérletéből kirakták és igényt tartana a lakásra addig míg nem rendeződik a helyzete.
Az unokámnak már megígértem, egy hét és költöznek át, nem szeretném őt sem ennek kitenni egy pici babával.
De viszont a fiam is itt van.
Az sajnos kizárt, hogy együtt lakjanak ott. Egy szobás kis ház.
Ti mit tennétek?
Szerintem a felújítás egy átmeneti ügy. Tehát amíg az unokádék a házban vannak, addig a fiad simán kibírhatja nálatok. Hiába nem tetszik neki. Aztán majd utána mehet ő a házba.
Meg ő egyedül van, az unokádék meg egy család.
Bár lehet, hogy az unokádnak jobb lenne, ha nálatok lennének és akkor tudnál neki segíteni. Mert ahogy írod a ház is egyszobás, tehát olyan sokkal több helyük ott sem lenne, mint nálatok.
Na mindegy. A lényeg, hogy a fiad ne válogasson ennyire. Legyen nálatok, aztán ha kész a felújítás, akkor ő mehet a házba.
Köszönöm mindenkinek.
Megnyugodtam kicsit, hogy nem én vagyok a szívtelen.
Bízom benne, hogy el fogadja a helyzetet.
A fiam 43 éves.
Persze én azt így fizettem volna. Az unokámnak sem engedtem volna, de ő erőszakoskodott, hogy fizeti maga után a költségeket.
Hát a ház amit vettek, majdnem mindent le kell cserélni rajta.
Víz, csatorna. Sok a munka vele.
Hát igazából semmilyen kapcsolat nincs közöttük. Biztosan a fiamat, zavarja az is, hogy neki nincs gyereke így a lányom gyerekére van/volt mindig odafigyelve, hiszen ő is egyke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!