Nagymama nem segít, amikor a leginkább kéne, meg kell értenem?
Figyelt kérdés
Egy hat hónapos és egy két éves gyerekkel vagyok itthon, csúnyán lebetegedtünk, megfázás, láz, antibiotikum mindhármunknak, egy hete bezárva a lakásba. Nagymama (édesanyám), aki amúgy heti kétszer elviszi két órára a nagyobbat, most úgy döntött, nem jön át segíteni, nehogy elkapja, mert akkor nem tud menni dolgozni, és a karácsonyi nagytakarítást sem tudja megcsinálni. Azt írja, reméli, megértem. Én szeretném, de nem igazán tudom, bár neki nem mondtam. Egy séta a kicsivel is segítség lenne, (a baba eleinte nem volt beteg), vagy legalább főtt étel, hogy főznöm ne kelljen. Aki ápolt már egyedül betegen két kicsi beteg gyereket, tudja, milyen az. Igazán nem tudom, mit gondoljak, meg kéne értenem, hogy most nem segít?2014. dec. 16. 11:01
51/51 anonim válasza:
Mar megint egy total anyakozpontu kerdes... En ilyenkor kiveszek 1-2 nap szabit, hogy ne csak a felesegemnek kelljen otthonlenni a kicsivel (sot, mivel o nemreg kezdett dolgozni, ezert evidens hogy ha valami van akkor en maradok otthon szabin, mert nekem x ev utan mar inkabb elnezik mint neki feleves munkaviszonnyal).
A kicsit meg pl minden nap nagypapa hozza el a bolcsibol.
Nem esne jol persze nekem se, de a segitseg az nem kotelesseg, csak adhato, az egy plusz, ami nelkul ugyanugy meg kell(ene) tudni oldanotok az eleteteket. Ha ennyire le vagy mar faradva, akkor kerd meg a ferjed hogy vegyen ki par nap szabit es apoljon egy kicsit benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!