Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Láthatom-e valaha az unokámat?

Láthatom-e valaha az unokámat?

Figyelt kérdés

A fiamnak egy 2 hónapos kapcsolatábol született egy gyermeke, a fiam 35 éves, a lány 23 éves volt mikor a baba született. A lány még a terhesség elején othagyta a fiam, valami olyat mondott nekem hogy a fiam fenyegetőzött hogy megüti, és emiatt hagyta ott.

Egy darabig tartottuk a kapcsolatot, a lány meghívott bennünket a szülei othonába, ahol laknak, ahová a pici és született(még terhes volt a lány). Aztán azt mondtam neki hogy nem hiszem el hogy a fiamtól van a gyerek, szerintem már terhes volt mikor megismerte a fiamat és csak rá akarta fogni, és hagyja békén a fiamat.

Azóta a kislány 1 éves és 2 hónapos, és teljesen úgy néz ki mint a fiam, egy az egyben ő minden vonása. A lány még terhesen azt írta nekem hogy soha nem fogom látni, és hagyjuk egymást békén. A fiam szinte hetente látja vagy többször, igaz hogy vebkamerán, mert közben külföldre költözött a fiam, de jó kapcsolatban maradtak a kislány miatt.

A kérdésem az, hogy ha nincs apasági nyilatkozat és semmi, ami a gyereket a fiamhoz köti (jogilag) akkor milyen lehetőségem van rá hogy lássam az unokámat? Ha van egyáltalán.

2014. máj. 15. 08:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem emiatt fenyegetőzött hogy megüti, hanem ilyen a természete, és csak felhozta ezt a témát.

Mostmár legalább azt is tudjuk vajon miért menekült hanyat homlok a lány és papiron miért nem akarja hogy a gyereke apja legyen.

Te nem érted mi van?nem érted miért nem akar veletek szorosabb kapcsolatot?

2014. máj. 15. 19:34
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
Huhh.Biztos lehetsz benne, hogy nem enged a gyerek közelébe, ha egy kis esze van.
2014. máj. 15. 20:00
 63/65 anonim ***** válasza:
100%

"Az unokám érdekel csak, nem a lány, ő nem érdekel. " de ő az unokád anyukája, elég szomorú, hogy ilyen önző vagy

én nem szeretnék veled találkozni és a gyereket se engedném, hogy lásd, ha én lennék az anya

2014. máj. 16. 23:26
 64/65 anonim ***** válasza:
100%
a fiadat is olyannak nevelted, aki bántalmazna másokat, magánál gyengébbeket is, te is bántalmazol verbálisan már meg is tetted, nekem ha eszembe jutna, hogy nem a fiam gyerekével terhes valaki, akkor se esnék vele, hanem hagynám, hogy kiderüljön soha nem engednélek a gyerekem közelébe
2014. máj. 17. 11:46
 65/65 anonim ***** válasza:
100%

"És nem is ütötte meg csak beszélt erről neki."

Nekem még gyerekem sincs, ráadásul házas vagyok, de ha beszélne nekem arról a férjem, hogy megver, akkor elválnék. Ha gyerekem lenne vagy terhes lennék, akkor ő miatta méggyorsabban. Nehogymár védd a barom fiadat!

2014. máj. 21. 13:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!