Láthatom-e valaha az unokámat?
A fiamnak egy 2 hónapos kapcsolatábol született egy gyermeke, a fiam 35 éves, a lány 23 éves volt mikor a baba született. A lány még a terhesség elején othagyta a fiam, valami olyat mondott nekem hogy a fiam fenyegetőzött hogy megüti, és emiatt hagyta ott.
Egy darabig tartottuk a kapcsolatot, a lány meghívott bennünket a szülei othonába, ahol laknak, ahová a pici és született(még terhes volt a lány). Aztán azt mondtam neki hogy nem hiszem el hogy a fiamtól van a gyerek, szerintem már terhes volt mikor megismerte a fiamat és csak rá akarta fogni, és hagyja békén a fiamat.
Azóta a kislány 1 éves és 2 hónapos, és teljesen úgy néz ki mint a fiam, egy az egyben ő minden vonása. A lány még terhesen azt írta nekem hogy soha nem fogom látni, és hagyjuk egymást békén. A fiam szinte hetente látja vagy többször, igaz hogy vebkamerán, mert közben külföldre költözött a fiam, de jó kapcsolatban maradtak a kislány miatt.
A kérdésem az, hogy ha nincs apasági nyilatkozat és semmi, ami a gyereket a fiamhoz köti (jogilag) akkor milyen lehetőségem van rá hogy lássam az unokámat? Ha van egyáltalán.
Nem emiatt fenyegetőzött hogy megüti, hanem ilyen a természete, és csak felhozta ezt a témát.
Mostmár legalább azt is tudjuk vajon miért menekült hanyat homlok a lány és papiron miért nem akarja hogy a gyereke apja legyen.
Te nem érted mi van?nem érted miért nem akar veletek szorosabb kapcsolatot?
"Az unokám érdekel csak, nem a lány, ő nem érdekel. " de ő az unokád anyukája, elég szomorú, hogy ilyen önző vagy
én nem szeretnék veled találkozni és a gyereket se engedném, hogy lásd, ha én lennék az anya
"És nem is ütötte meg csak beszélt erről neki."
Nekem még gyerekem sincs, ráadásul házas vagyok, de ha beszélne nekem arról a férjem, hogy megver, akkor elválnék. Ha gyerekem lenne vagy terhes lennék, akkor ő miatta méggyorsabban. Nehogymár védd a barom fiadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!