Mennyi a fizetesed neked es a parodnak? Ha valamelyikotok tobbet keres, okozott ez valaha feszultseget?
Nekem most 0
Csak viszem a pénzt, éppen átképzem magam, jó lenne már dolgozni..
Okozott kisebb feszültséget, de nem az, hogy én kevesebbet, vagy nem keresek, hanem az hogy nem annyi a bevételünk, mint eddi..
Tehát nem a különbség, hanem az összbevételünk csökkenése..
Előtte hosszabb ideig én kaptam többet, amúgy ebből sosem vot feszültség..
Már a hazasság előtt is 1 számlank vot, és a MI bevételünk volt, nem az övé, és az enyém...
Ha sikerül a munka ami miatt tanlok most, akkor 3szor annyi lesz a fizetésem, mint a férjemnek, mindketten varjuk..
Nálunk minden közös, pedig még csak most szervezzük az esküvőnket. Már mikor középiskolások voltunk is úgy gondoltunk egymásra, mint a jó testvérek, hogy közös minden stb.
Én dolgozom jelenleg a párom pedig még tanul, anyósomék is segítenek. Kb. a különbözetet (amivel segítik a páromat és az én fizum differenciája) félretesszük.
Nekem 2300€, felesegemnek nincs jovedelme.
Az nem okoz feszultseget hogy tobbet keresek, abbol azert neha van feszultseg, hogy szeretnem ha o is hozzajarulna valamennyivel a csaladfenntartashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!