Mi volt a legmegalázóbb amit valaha mondtak Neked?
1 Ennyire talán nem kéne a pénz miatt megalázkodnod, hogy jólétben élj úgy mond.
Mert: Szépen szerényen álom szegényen is lehet jól élni.
Bocs, hogy offolok, de nem bírok a kiváncsiságommal:
Első válaszoló, mi visz rá arra egy nőt, hogy ezt eltűrje, és ne hagyja el a férfit? Mert nyilvánvalóan nem a szerelem.
Elso : mindenki sajat elete kovacsa.
A mit csinaljak hova menjek nincs senkim szoveget meg nem veszem be Aki akar eloretor kitor es mozdul
nemakarasnak nyoges a vege es a gyerekek erdeke bla bla csak hulye kifogas.
Gyavasag pedig csak egy eletetd van
Első vagyok!
A kisfiam!Nincs senkim,senkitől semmi segítséget nem tudok kérni.Neki van kapcsolata,pénze(nem rám,mielött bárki a nagy jó modot képzelni el,nincs szoli,fodrász,műköröm)A gyerekem nélkül nem léphetek le,epyszer megpróbáltam,kiszimatolta,2hétig nem engedett a 3éves gyerekem közelébe,mikor már olyan gondolataim voltak,h.egy sor erejéig sem említeném meg,bocsánatot kértem,h.élek,csak a kis drágámmal lehessek.Hát ennyi...
Csak a gyava embereket sakkban tartani.
Dolgozik fogod a gyereket lelepsz elmesz csaladsegitobe a hata mogott elmeseled mennyire megalaz.
Felhivod a NANE szolgalatot ok segitenek.Nem csak testi bantalmazas van hanem lelki is.
Nezz magadba mi az oka a dolognak mitol utal az az ember aki regen szeretet es kozossen gyereket vallalt veled????
Segitseg mindig van csak akarni kell!!!
Egy gyerekekt nem vesznek el az anyatol csak ha nagy troger a no.
Ne maradj az aldozat szerepbe ne tarsd a gyereket magad ele ,,csak miatta,, dumaval magadat csapod be.
Ha kered a gyerek elhelyezest a torveny a te oldaladra all hiaba van nala befolyas nincs mitol felned ha csak nem vagy alko drogos stb..
Amikor öreganyám a város legforgalmasabb részén azt üvöltözte nekem:
"te egy kis senki takony vagy! miattad lett beteg a papa is!"
Hozzáteszem, nem hinném, hogy én lehetnék abban a hibás, hogy évekkel ezelőtt agyvérzést kapott...de sebaj.
Vagy amikor faterom kiakadt, mikor szóvá tettem, hogy jó lenne ha nem lopna tőlem...a következőket üvöltötte:
"neked kuss a neved!"
Számomra ezek voltak a legmegalázóbbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!