Mondta valaha a párotok rátok, hogy buták vagytok, vagy fogyatékosok, vagy hasonlót bármilyen helyzetben?
A hangsúly azon van, hogy milyen helyzetben...
Szerintem olyan nincs, ahol az egyik fél a másikra sosem használta a hülye szót, mondjuk viccből, csak indulatból. (vagy annak egy szinonimáját). Aki mást mond, hazudik...
És szerinted ez normális dolog, kedves kérdező? Mint a macskát sz.rni, úgy biz' ám.
Két eshetőség van:
1.: ami valószínűbb: mindketten hibáztok, csináltok/mondotok butaságot, de neked ez nincs elnézve, csak neki.
2.: Valóban olyan marha okos a te párod, hogy fényév távolság van köztetek IQ terén. Ez esetben szintén érdemes volna inkább ex-párodnak nevezni, már csak a nagy különbségek miatt is.
Azért egy-egy szó mögött, ha olyan helyzetben és hangsúllyal hangzik el, nagyon komoly tiszteletlenség van, ami igazi sebeket okoz a másiknak. Na, ő pont ezt sz.rja le, mikor megszól téged. Én megfogadtam, hogy velem így sose beszélnek, elég volt látni a família viselkedését. Te ezek szerint nem hallottál otthon ilyesmit, hogy elrettentsen...
Ha dühből, bántó szándékkal mond ilyeneket a párod, és direkt megalázni akar, akkor azt ne tűrd el.
De én a legnagyobb imádat mellett is volt, hogy pl. vásárlás közben olyat mondtam a páromnak, hogy "ne legyél már ennyire fogyatékos", és semmi rosszindulat nem volt benne, előtte, és utána is nevettünk, csak valami nagyon alap dolgot nem fogott fel ép, és kicsúszott a számon ez a mondat. Sajnálkozva meg is nézték szegényt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!