Éreztél már így valaha? Kisgyerekkel kapcsolatos kérdés.
Sziasztok!
Nagyon fura érzés van bennem és érdekelne, hogy más is érzett-e már így, illetve, hogy szerintetek ez normális-e.
A volt párommal már lassan két éve szakítottunk. Neki van két unokahúga, mindkét kislányt ismertem a születése óta. A nagyobbik 4 éves, a kisebbik 2 éves volt, amikor szakítottunk. Imádtam őket, főleg a nagyobbikat, vele nagyon sok időt töltöttem, töltöttünk együtt a születésétől kezdve. Az életük minden részénél jelen voltam...amikor pici baba volt, többször virrasztottam vele éjszaka, hogy addig az anyukája tudjon aludni. Láttam, ahogy járni, beszélni tanul. Számtalan vicces és megható pillanatot éltem meg vele. Éreztem azt a hatalmas szeretetet, amit egy gyerek adni tud. Néha iszonyatos erővel rámtör a hiányuk. Most éppen nézegettem a képeiket a fb-on és a sírás kerülget. Annyira aranyosak, édesek és olyan rossz érzés, hogy már nem követhetem nyomon a fejlődésüket.
A volt párommal való kapcsolatomat magamban is lezártam, ez biztos. Egy éve van új párom, tehát nem rögtön a szakítás után lett új kapcsolatom. De a gyerekek ennek ellenére a mai napig nagyon hiányoznak. A páromnak ezt nem akarom elmondani, mert félek, hogy félreértené.
Valaki érzett már így? Hogyan tudnak így hiányozni?
Köszönöm.
27/n
Megérettél az anyaságra.
Nem ők hiányonak hanem a gyerek saját gyerek.
Köszönöm a megértő válaszokat.
Igen, gondoltam már arra, hogy felkeresem őket (a volt párom testvérét és a gyerekeket), hogy néha, mondjuk félévente találkozzunk. De nem akarom összezavarni a lányokat. Szerintem nem értenék meg...egész végig ott voltam az életükben, aztán eltűntem két évre, most meg visszajövök? A kisebbik túl kicsi volt, ő már szerintem nem is nagyon emlékszik rám. A nagyobbik szerintem még igen. Kb. fél éve összefutottam velük az utcán. A volt párom testvére nagyon aranyos volt, a nagyobb lánnyal is beszélgettem. Belenéztem abba a szép kis szemébe és nagyon fájt valami, az ő szemében is láttam a szomorúságot, szerintem nagyon szeretett ő is engem.
Szóval nem akarom felkavarni őt. Annál sokkal jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!