Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztél már így valaha?...

Éreztél már így valaha? Kisgyerekkel kapcsolatos kérdés.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon fura érzés van bennem és érdekelne, hogy más is érzett-e már így, illetve, hogy szerintetek ez normális-e.

A volt párommal már lassan két éve szakítottunk. Neki van két unokahúga, mindkét kislányt ismertem a születése óta. A nagyobbik 4 éves, a kisebbik 2 éves volt, amikor szakítottunk. Imádtam őket, főleg a nagyobbikat, vele nagyon sok időt töltöttem, töltöttünk együtt a születésétől kezdve. Az életük minden részénél jelen voltam...amikor pici baba volt, többször virrasztottam vele éjszaka, hogy addig az anyukája tudjon aludni. Láttam, ahogy járni, beszélni tanul. Számtalan vicces és megható pillanatot éltem meg vele. Éreztem azt a hatalmas szeretetet, amit egy gyerek adni tud. Néha iszonyatos erővel rámtör a hiányuk. Most éppen nézegettem a képeiket a fb-on és a sírás kerülget. Annyira aranyosak, édesek és olyan rossz érzés, hogy már nem követhetem nyomon a fejlődésüket.

A volt párommal való kapcsolatomat magamban is lezártam, ez biztos. Egy éve van új párom, tehát nem rögtön a szakítás után lett új kapcsolatom. De a gyerekek ennek ellenére a mai napig nagyon hiányoznak. A páromnak ezt nem akarom elmondani, mert félek, hogy félreértené.

Valaki érzett már így? Hogyan tudnak így hiányozni?

Köszönöm.

27/n

2013. nov. 14. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A volt barátom legjobb barátjának a kislányának én vagyok a keresztanyukája. Nagyon szeretem a kicsilányt és a tesóját is. Sose te tettem különbséget, hogy te a keresztlányom vagy, te meg nem vagy a keresztfiam. Mikor szakítottam a sráccal, megkért a gyerek apukája, hogy a továbbiakban ne vegyék részt a gyerekek életében, mertén csak azért lettem keresztszülő, mert a srác barátnője voltam. Ott már a mi szakításunk előtt évekkel elváltak a szülők, már az apuka is csak minimálisan tartja a kapcsolatot a gyerekekkel. Új családja van és úgy tűnik facebook és hasonlók alapján, mintha csak egy gyereke lenne.

Nekem is nagyon hiányzik az a két gyerek. Ők nagyon ragaszkodtak hozzám, és abszolút nem tehetnek róla, hogy a mi kapcsolatunk megromlott a volt barátommal.

Tény, hogy mi most a férjemmel már saját gyereket szeretnénk, próbálkozunk több hónapja és talán azért is hiányoznka jobban a gyerekek

2013. nov. 14. 11:04
 12/12 anonim ***** válasza:
A gyerekek anyukájával beszéld ezt meg. Ha ő azt mondja, h rendben van, akkor találtok alkalmat a találkozásra. De ha ő azt mondja, h ezzel csak felkavarnátok a gyerekeket, akkor azt is el kell fogadni. Ha ennyire szereted őket, egy próbát sztem megér.
2013. nov. 14. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!