8hònapja élek a párommal de nem tudom megszokni hogy családja van. Nem ismerem a gyerekeit még. Az exe idegesit. Meg fogom valaha is szokni, hogy ezzel a tudattal kell élnem? Jobb lesz majd? Félek hogy vissza szerzi az ex
Drága kérdező, sajnos ez így van. Az elvált (?) pasik csomagban érkeznek, mindig van néhány előkerülő esküvői fénykép, pár anyós-beszólás a különbségekre közted és az ex között. (Ez akkor se jó, ha nála jobbnak gondol, mert akkor is említi...)
Főleg, ha gyerekei is vannak. Bár nagyon-nagyon furcsa, hogy több mint féléve együtt jártok, de még nem mutatta be őket.
Komolyan gondolja szerinted ezt veled? Idősebb nálad? Csak azért gondolom,mert neked talán nincsenek gyerekeid, neki meg vannak.
Vajon ha azt feltételezed, hogy vissza tudja szerezni a volt felesége, akkor mennyire bízol meg benne? Vannak jelek, hogy még tetszenek egymásnak? Vagy miattad hagyta el őt?
Az exének akkor nincsen még új párja, jól értem?
Tanácsom: A gyerekeivel kellene valahogy erősebbre fűzni a kapcsolatodat. Ez taktikai szempontból is jó, hiszen a pasid látná, hogy mennyire jó anya vagy/lennél, és az exe nem is tűnne olyan csillogónak a szemében már:) Ja, és a gyerekekkel való jó kapcsolat köztetek is bizalmat szülne, hidd el.
Hidd el, az még a jobbik eset, ha visszaszerzi az exe.
És az a rosszabb, ha az ex nem visszakapni akarja, hanem szivatni. Zsarolni a gyerekekkel, gyerektartással, láthatással, stb, stb.
Figyelj, az exet is meg lehet érteni, ha az én életem párja járna utána egy feleannyi idős kislánnyal, én is csalódnék benne emberileg. Csalódnék abban, hogy egy gyerekkel éltem együtt évekig, és szültem is neki, csalódnék magamban, az emberismeretemben. Szerintem értsd meg az exét is!
Szerintem meg fogod szokni, mivel itt a nyár, a gyerek úgyis az apukájánál lesz nyáron egy hosszabb időre, lesz időtök megkedvelni egymást:) Fagyizzatok egy jót, bár nem tudom, mennyi idősek a gyerekei. Egyidősek veled vagy fiatalabbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!