Túlságosan drága ajándékot kapott a fiam a nagyszüleitől, pénzzeel együtt. Hová tegyük?
Átléptek egy határt, mert tudtàk hogy ezekre nincsen szükségünk. LG QNED80-as televíziót vettek neki, ami 250 ezer forint árú.
Sajnos már van TV-je, és a nyáron minden szükségletet megvettünk, mindenkinek.
Adtak hozzá százötvenezer ft kp-t is, aminek szintúgy nincs.
"Ez az ő születésnapja, őt illeti"-közölték.
A fiamnak nem kell, ez már biztos.
Mi legyen a TV-vel és a pénzzel?
(1) A pénzt tegyétek félre, előbb utóbb jól fog jönni, hogy nem kell a nulláról kezdenie a felnőtt életét, mint nekem...
(2) A TV-t meg adjátok el (vagy ezt vagy a régit). Innentől kezdve ugyanaz, mint az 1-es pont.
Ajándék, onnantól kezdve azt csináltok vele amit akartok.
Azért valószínűleg a nagyszülők jót akartak, ne legyél már ennyire felháborodva rájuk. Igen, túlzásba estek, de azért szerintem az a 150 ezer még jól jöhet, például amikor a fiú elköltözik tőletek.
A tv-t meg eladhatjátok, ha nem kell. Én úgy tartanám korrektnek, ha azt a pénzt is fiatok kapná, az ő ajándéka.
Mi az,hogy sajnos már van tv-je? Meg hogy nincs szükségevezrkre a dolgokra? Azért mert ti mindent megvettetek neki,a nagyszülők már nem is ajándékozhatnak? Csak nem az a bajod,hogy jobb ez a tv,mint amit tőled kapott? Én biztos örülnék,ha a fiamnak ilyen nagyszülei lennének..
És ahogy írták.:ez a pénz nem sok. A tv-ről.pedig kérdezd meg a fiadat,hogy mi a terve vele. 14 évesen azért már el tudja dönteni,hogy szüksége van-e rá.
B@sszki, akkor adjátok nekem, én tudok vele mit kezdeni 😅
Mivel a fiad kapta, majd ő eldönti mi legyen.
A régi TV-t eladhatjátok, annak az árát meg a kp-t beteszik a számlátokra vagy a gyerekére, ha már van neki. Később még jóljöhet.
Én a saját pénzemből vettem egy tv-t neki még a tizedik születésnapjára.
Táblagép-ez még nincs.
Akkor ez most ilyen ego harc közted meg a nagyszülők között? Neked nem telik 250ezres tv-re ezért ők se vegyenek?
Nyugodj meg, nem te kaptad, hanem a gyereked. Döntse el melyik tv-t akarja megtartani, a másikat adjátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!