Illik párom szüleinek, nagyszüleinek és testvéreinek venni valamit karásonyra? Egyéve vagyunk együtt, együtt toltjük a holnapi es holnaputáni napot, de az ő szüleinél.
Figyelt kérdés
Ő 25L én 29F
Az egész család ott lesz, de annyira nem jó a kapcsolatom velük, nem tudom mittegyek.
2019. dec. 23. 16:07
2/9 anonim válasza:
Mivel nem ismered őket annyira, szerintem valami jelképes ajándék, egy üveg ital pl.
5/9 anonim válasza:
Ez már tegnap is volt.
Ne haragudj, hogy nem ajándékötletet írok, de mégis miért 23-án este kérdezed ezt meg???
6/9 anonim válasza:
Mi közösen adjuk pl az ajándékokat
7/9 anonim válasza:
Ha két napig ott eszel, illene valamit vinni. A házigazdának mindenképp. De szerintem ne egy bombont, 1 üveg bort, ennyit viszünk, ha valahová vacsorázni vagy ebédelni megyünk. Szerintem vigyél egy élelmiszer-ajándékkosarat a vendéglátóknak. De a párod is megkérdezhetnéd.
8/9 anonim válasza:
Minden ilyen kérdésnél írja valaki a bonbont. Én szeretem, de könyörgöm, karácsonyra ne. :(
9/9 anonim válasza:
Pedig a bonbon teljesen jó karácsonyra is, fölösleges porfogó kacatokat venni főleg ha nem is olyan jó a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!