30 körüli "gyerekek", ti milyen gyakran beszéltek telefonon a szüleitekkel akikkel már nem éltek együtt?
Naponta hívom anyukámat, minden este pár percre. Pár éve sajnos egyedül maradt, apukám meghalt. Fontos, hogy tudjam jól van.
Férjem az anyukáját hetente, apukáját 2-3 hetente hívja. Elváltak, de mindkettőnek van párja, nem egyedül élnek.
Naponta hívom anyumat telefonon esténként. Kb 10-15 percet beszélünk. Egyedül él, jól esik neki, ha tud egy kicsit beszélgetni.
36n
újabban hetente, van, hogy csak pár percet beszélünk, de van olyan is, hogy akár másfél órát is, mikor hogy :D attól függ, van-e miről sztorizni.
régebben 1-2 havonta egyszer beszéltünk pár percet. egyszerűbbnek éreztem nem megemlíteni dolgokat, mint elmagyarázni, miről beszélek. de szépen lassan megtanultuk ki-kicsoda a másik körül, és így jókat tudunk sztorizni :D
Nálunk heti 2 alkalom átlagosan. Mikor elköltöztem, először kb 2 naponta beszéltünk, aztán volt egy időszak, mikor heti egyszer. (Ezek az igazi bulizós-mászkálós évek voltak, alig voltam otthon.) A kisfiam születése után eleinte naponta, most, hogy nagyobb a gyerek, beállt erre a heti kettőre.
Szóval ez ilyen életszakasz-függő volt.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nincs egyedül (apukám és egyik tesóm lakik vele), és mindannyian jó egészségi állapotban vannak.
Természetesen, hiszen akár 70 évesen is a gyerekei maradunk a szüleinknek, de engem most célzottan a 30 körüliek véleménye/helyzete érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!