Szerinted nem gáz hogy ilyeneket mond a papám?
24 éves vagyok és ráadásul nem nő , hanem férfi!! És a papám ilyeneket mond: drágám, édesem, kincsem, szerelmem.. oké megértem 10-11 éves korig dehogy eddig már 25 vagyok... Papa 68 éves .. (anyai nagyapám)!
A másik papám (apai nagyapám) ő nem mond ilyeneket hogy szerelmem életem meg stb... Hanem pl: szép fiam, drága Artúr királyom, nagy gyerekem, rubintkövem) még ez jobb így... De szerintetek nem gáz az anyai papám hogy olyanokat mond hogy szerelmem, meg édesem, stb...zavaró nagyon..
14
Azért a drága kisfiam az én szememben teljesen elfogadható és szèp.
De azért a rubintkövem meg a szerelmem azért durvàn túltolt, és lehet te is csak lesnél ha édesapád holnap szerelmemnek nevezne. Lehet fel is merülne benned, hogy demens lett a papa mióta nem làttad.
Egyáltalán nem gáz ő ezt szokta meg hogy így hívott mikor kicsi voltál. Számára mindig is a kicsi unokája maradsz nem számit neki a korod.
Ne zavarjon fogadd el és örülj annak hogy tud bárhogy is hívni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!