Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerinted nem gáz hogy ilyenek...

Szerinted nem gáz hogy ilyeneket mond a papám?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és ráadásul nem nő , hanem férfi!! És a papám ilyeneket mond: drágám, édesem, kincsem, szerelmem.. oké megértem 10-11 éves korig dehogy eddig már 25 vagyok... Papa 68 éves .. (anyai nagyapám)!

A másik papám (apai nagyapám) ő nem mond ilyeneket hogy szerelmem életem meg stb... Hanem pl: szép fiam, drága Artúr királyom, nagy gyerekem, rubintkövem) még ez jobb így... De szerintetek nem gáz az anyai papám hogy olyanokat mond hogy szerelmem, meg édesem, stb...zavaró nagyon..

aug. 24. 12:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az gázabb, hogy nem tudod eldönteni, 24 vagy 25 éves vagy-e.😂
aug. 24. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Inkább hívjon így mint mondjuk taknyosnak. Én örülnék ezeknek a szavaknak, aranyos.
aug. 24. 15:20
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Teljesen normális. Ezek a mai hisztis picsák akik férfinak gondolják magukat....
aug. 24. 15:35
 14/17 mantis religiosa ***** válasza:
50%
52 éves vagyok, édesapám 75. A mai napig " drága kisfiam "-nak hív. Azt mondta, ha kilencven.leszek, Ő pedig 113, akkor is így lesz. Soha nagyobb gondod ne legyen az életben. 😇
aug. 24. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

14

Azért a drága kisfiam az én szememben teljesen elfogadható és szèp.

De azért a rubintkövem meg a szerelmem azért durvàn túltolt, és lehet te is csak lesnél ha édesapád holnap szerelmemnek nevezne. Lehet fel is merülne benned, hogy demens lett a papa mióta nem làttad.

aug. 24. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz ő ezt szokta meg hogy így hívott mikor kicsi voltál. Számára mindig is a kicsi unokája maradsz nem számit neki a korod.

Ne zavarjon fogadd el és örülj annak hogy tud bárhogy is hívni!

aug. 24. 21:52
 17/17 anonim ***** válasza:
42%
Elég durva, hogy ilyen sokak szerint normális ez
aug. 27. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!