Szerinted nem gáz hogy ilyeneket mond a papám?
24 éves vagyok és ráadásul nem nő , hanem férfi!! És a papám ilyeneket mond: drágám, édesem, kincsem, szerelmem.. oké megértem 10-11 éves korig dehogy eddig már 25 vagyok... Papa 68 éves .. (anyai nagyapám)!
A másik papám (apai nagyapám) ő nem mond ilyeneket hogy szerelmem életem meg stb... Hanem pl: szép fiam, drága Artúr királyom, nagy gyerekem, rubintkövem) még ez jobb így... De szerintetek nem gáz az anyai papám hogy olyanokat mond hogy szerelmem, meg édesem, stb...zavaró nagyon..
Szerintem nincs ezzel semmi baj, hiszen a papád.
Nyilván ha gyerek korodban is becézett akkor az rád ragadt.
De ha jó a kapcsolatod próbáld megbeszélni vele hogy ezt téged zavar vagy hogy "ez" és "ez" nagyon zavar.
Én nem szeretném egyik papádnak se a beceneveit hallgatni. Nem szeretnék rubint kövem sem lenni.
Nálunk is voltak gyerekkori becenevek a családban, ami abban a korban oké volt( törpilla, kisasszony, nyuszi stb..)
De nálunk a felnőttek akik ugyanúgy nagyon szeretnek, felfogták, hogy a kisunoka, kishugi, kislány felnőtt.
Normálisan, a keresztnevemen szólítanak, maximum azt becézik.
A mamámnak kellett egyszer szólnom, csak annyit mondtam, légyszi már ne hívj így, csak a nevemen.
Megértette, nem volt gond.
Te is kérd meg őket, hogy ne hívjanak se szerelmemnek (lesz majd nőd aki hívhat így) se Artúr királynak.
Ezek gyerekkorban oké, de felnőttként nem.
Írjátok sokan hogy szeretetből. Ez oké, de szeretni úgy is lehet ha nem gyerekkori beceneveken hívok egy felnőttet.
Illetve nem csak ez a rubintom és a másik véglet a csúnya beszéd van. Csak azért mert nem idiótának hívnak, nem kell elfogadni a számodra kellemetlen de pozitív neveket.
Van biztos egy szép keresztneved, azzal is szerethetnek ha azon hívnak vagy esetleg azt becézik.
Ezek túlzóak egy 24 éves felnőttnek. Gyerek státuszban tartó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!