Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezt ti hagynátok?

Ezt ti hagynátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A feleségem nem szimpatizál édesanyámmal és ebből kifolyólag a kisfiunkat nem szeretné rá hagyni hogyha vigyázni kellene rá mert nem bízik benne csak anyósra hagyná most és mindig is . Hozzá kell tennem különösebb oka nincs rá hogy utálja szimplán csak nincs meg a kémia köztük. A saját családja a minden az enyémet meg nem nézi semmibe sem bár nem mondja ki így de ezt többen is jelezték a családom közül . Járt már valaki így ? Enyhült ez később ? Mit reagálnátok hasonló helyzetben ? Engem ez nagyon irritál és sokat veszekedtünk már ezen de sajnos hajthatatlan …

2023. szept. 22. 10:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
49%
Csak nem utálod a menyed??? :D
2023. szept. 23. 11:56
 52/62 anonim ***** válasza:
35%

"És normalis anya nem hagyja hogy leuralják"

Ja, mert normális apa hagyja, hogy leuralják, és még azt is az anyuka mondja meg neki, mit gondolhat a gyerek kapcsán :D

Meg normális anyuka "leural", ugye? :D

Egyébként nem tudom, te milyen környezetben mozogsz, én speciel egy ilyen sz*r apukát ismerek, amúgy meg teljesen megszokott, hogy mindenki pelenkáz, játszik a gyerekkel, felkel hozzá.

2023. szept. 23. 12:18
 53/62 anonim ***** válasza:
85%

Akkor nem tudom miért panaszkodik ilyen sok anyuka, gondolom csak rosszul látják ugye?

Egyébként szerinted a kérdező anyja nem uralja le a fiát? Nézd meg a másik kérdését amit kiírt. Ott érdekes módon leírja hogy az anyja balhézik mert elköltözött otthonról, meg hogy fél órákra beugrik mielőtt megy dolgozni, és hogy bármikor látthatja az anyja, csak nem ő vigyáz rá. Így már árnyaltabb a kép?

2023. szept. 23. 13:41
 54/62 anonim ***** válasza:
11%

"Akkor nem tudom miért panaszkodik ilyen sok anyuka, gondolom csak rosszul látják ugye?".

Hát nem tudom, miért mindig csak a menyek panaszkodnak az anyósra? Ha ennek az anyósnak van egy lánya is, hogy lehet, hogy akkor meg ő lesz a jobb nagyi, és ott is a saját anyósa a sz*r?

Akkor minden nő a lányának jó anyja, a fiának meg nem? A lánya gyerekeinek mindig jó nagymamája, a fia gyerekeinek sosem?

2023. szept. 23. 13:48
 55/62 anonim ***** válasza:
94%

Ez nincs így. Nekem régen volt egy két nagyon kedves "anyósom" meg volt olyan is aki utálatos volt ok nélkül.

A lányod lehet nem szól rád ha sok vagy neki, vagy már megszokta ha dirigálsz, de egy idegen nő nem fogja hagyni ugyanezt.

2023. szept. 23. 13:55
 56/62 A kérdező kommentje:
Elolvasgattam a válaszokat amiket köszönök. Leszögezném azt hogy a gyereket fürdetem,pelenkázom,etetem,játszok vele és mindent is csinálok vele amit egy anya. Plussz folyamatos 12 órás műszak mellett még éjszakázok is vele, etetem és pelenkázom is hogy anyuka tudjon pihenni...
2023. szept. 23. 14:41
 57/62 anonim ***** válasza:
59%
De mi tartozó vissza, kérdező, hogy megfogd a gyereket mondjuk szerda délután, és átvidd anyádhoz?
2023. szept. 23. 15:20
 58/62 anonim ***** válasza:
82%
Én vagyok a hevesebb vérmérsékletű válaszoló aki a feleséged pártján van. Szerintem itt anyukáddal van a baj, szerintem piszkálja a feleséged, hogy elköltöztél szó nélkül
2023. szept. 23. 15:20
 59/62 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező.Én egy elvált nő vagyok

3 éves volt a fiam,amikor elváltunk a volt férjemmel.Engem már teljesen kicsinált addig az anyós.Tehát ő rossz volt hozzám.Újra férjhez mentem.Mostanra van egy 7 éves és egy 4 hónapos fiam.A férjem nagyon jó hozzánk és az anyósom is szeret minket.Mindannyiunkat.Úgyhogy lehet az anyóssal jóban is lenne,de azt neki is akarni kell.Én nem tudom pontosan mi a baj nálatok.De ha úgy gondolod,hogy anyukádban van a hiba,akkor beszélj vele,ellenben ha úgy gondolod,hogy a feleségedben,akkor pedig vele.Nincs olyan harag ami örökké tart(néhány súlyos dolog kivételével).Mindent helyre lehet hozni,de azt mindenkinek akarni kell.

2023. szept. 24. 09:44
 60/62 anonim ***** válasza:
82%
Mi volt az oka annak, hogy anno szó nélkül költöztél el?
2023. szept. 24. 10:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!