Ezt ti hagynátok?
Sziasztok.
A feleségem nem szimpatizál édesanyámmal és ebből kifolyólag a kisfiunkat nem szeretné rá hagyni hogyha vigyázni kellene rá mert nem bízik benne csak anyósra hagyná most és mindig is . Hozzá kell tennem különösebb oka nincs rá hogy utálja szimplán csak nincs meg a kémia köztük. A saját családja a minden az enyémet meg nem nézi semmibe sem bár nem mondja ki így de ezt többen is jelezték a családom közül . Járt már valaki így ? Enyhült ez később ? Mit reagálnátok hasonló helyzetben ? Engem ez nagyon irritál és sokat veszekedtünk már ezen de sajnos hajthatatlan …
8/10 igen írtam régebben ami már megoldódott most jött ez a probléma ….
Nem vagyok papucs de már váláson jár az esze mert én nem hagyom magam. Ugye azt meg nem szeretném h más nevelje a gyerekemet fel viszont egy 65 éves nővel így viselkednie mindennek a teteje .
13/13
Szokott ilyen lenne csak altalaba utána durcizas van pedig 2-3 óráról van szó hetente egyszer ! Nagy ritkán munka előtt feljön anya 30 percre aztán megy is dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!