Mikortól hagynátok, hogy a nagyszülők megpuszilják az unokát?
Figyelt kérdés
A nagyszülő és az unoka között 2000 km van, egyszer látták, amikor nagyon kicsi volt, 9 hónapos korában megyünk hozzájuk.2022. máj. 4. 22:56
1/29 anonim válasza:
Öhm, miért ne puszilhatná meg?
Mármint a szájrapuszit gyerekkel én gáznak tartom (bármely rokontól), de normálisan miért ne puszilhatná meg?
2/29 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést, persze, hogy hagynám, hogy megpuszilja.
3/29 anonim válasza:
A lányom egy napos volt, amikor anyum megpuszilta este a kórházban. Reggel született. Fura kérdés...
4/29 anonim válasza:
Újszülöttet biztosan nem hagynám, hogy puszilgassák. Nálam a 6-7 hónap amiután lehet.
5/29 anonim válasza:
Nekem is pár naposak voltak a gyerekek. Épphogy hazaertunk a szülészettol. Teljesen természetes hogy a nagyszülők puszival fogadták őket.
7/29 anonim válasza:
10 évesen... Ilyen hülye kérdést.
9/29 anonim válasza:
Próbáltam most észérvekkel végiggondolni, egyetlen esetet tudnék elképzelni, ha a kedves mama masszív láncdohányos lenne.
Ez esetben el tudnám képzelni, hogy azt mondjam, pár napos újszülöttet ne. Vagy hogy tegye meg, hogy kezet-arcot mos, mielőtt megöleli-puszilja a párhónapost. (Bár utóbbit nem tudom, lehet e sértődés nélkül.)
Más szitut nemigen tudok elképzelni, ahol tiltani kéne a nagyit.
10/29 anonim válasza:
Miért ne lehetne megpuszilni egy 9 hónapos bababát? Azt hittem 1-2 napos még csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!